Plafonieră baie

Arată filtrele

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Plafonieră baie 

O plafonieră pentru baie este opțiunea ideală pentru iluminarea acestui tip de încăpere dintr-o locuință. Spre deosebire de modelele de plafoniere de tavan destinate spațiilor de relaxare sau de dormit, cele pentru baie sunt special izolate împotriva umidității. Astfel, pe site ți-am pregătit modele în conformitate cu toate standardele de siguranță, care se pot monta simplu și rapid pe tavanul băii și care se pot asorta cu aplicele de baie din aceleași stiluri pentru un grad maxim de iluminare.

De ce caracteristici trebuie să ții cont când alegi o plafonieră de baie?

Plafoniera pentru baie este mai mult decât un corp de iluminat montat pe tavan, ci este o adevarată piesă de decor care armonizează toate materialele care stau la baza design-ului unei băi. Astfel, pentru alegeri inspirate și de lungă durată, trebuie să ai în vedere o serie de aspecte ce țin de dimensiunea încăperii, stil, număr de becuri și altele, după cum urmează:

  • Materialul din care este confecționată plafoniera de baie – în funcție de preferințe și de nota personală pe care vrei să o redai încăperii, poți opta pentru modele confecționate din plastic, crom, sticlă, lemn și altele, în diverse combinații tratate împotriva umidității.
  • Numărul de surse de iluminare – dacă dispui și de lumină naturală în baie, poate fi suficient să alegi o plafonieră cu o singură sursă de iluminare sau cel mult două. Pentru efecte mai puternice există și modele cu 3 sau mai multe surse care vor răspândi uniform fasciculul luminos în toată încăperea.
  • Tehnologia de iluminare – ai două opțiuni la îndemână care se pot asocia plafonierei de baie: becul clasic sau becul LED. Dintre acestea recomandăm utilizarea becurilor LED, deoarece au un indice energetic mai scazut, conferă lumina necesară și se potrivesc tuturor modelelor de lampadare, aplice interior, aplice LED și alte corpuri de iluminat.
  • Gradul de protecție IP44 – pentru băi este important să alegi corpuri de iluminat de tavan (plafoniere de baie) care poartă indicele IP44. Acesta garantează siguranța utilizării îndelungate în spații în care umuditatea este crescută, fără a pune în pericol instalația electrică sau produsul în sine.
  • Forma și dimensiunea în raport cu spațiul băii – cu cât baia este mai mare, cu atât vei avea nevoie de o plafonieră pe măsură pentru a te bucura de un grad optim de iluminare. Mai mult, poți opta pentru mai multe plafoniere de baie așezate inteligent în jurul oglinzii și a dușului.
  • Culoarea și stilul – de la alb la maro, negru, gri și culori îndrăznețe, plafoniera de baie poate juca un rol important în amenajarea finală a băii, fiind piesa de rezistență care va atrage întotdeauna atenția musafirilor.

Din ce stil poți alege o plafonieră de baie?

Există mai multe stiluri și curente în design-ul interior care și-au pus amprenta și asupra corpurilor de iluminat, cum sunt plafonierele de baie. În funcție de preferințe, poți opta pentru modele din mai multe colecții, în stilul pe care îl dorești: clasic (Charm Collection), modern (Statement Collection), contemporan (Timeless Collection), industrial (Urban Collection) sau scandinav (Scandi Collection). De asemenea, poți să lași creativitatea să dicteze amenajarea băii în acest punct și să combini mai multe stiluri și colecții după bunul plac.

Mai mult, de invităm să descoperi pe site și modelele de plafoniere bucătărie, plafoniere dormitor, plafoniere hol sau plafoniere living pentru o ambianță deosebită în întreaga locuință.

De ce să alegi o plafonieră de baie de pe Unique by Klausen?

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.