ARTICOL RECOMANDAT

Concurs One lighting bulb UAD Unique header

Unique Design Challenge

“One lighting bulb – infinite unique experiences’’

 

Suntem încântați să lansăm primul concurs de design corpuri de iluminat, UNIQUE Design challenge -One lighting bulb – infinite unique experiences, în parteneriat cu Universitatea de Arte și Design din Cluj, luni, 26 aprilie.

Provocarea se adresează studenților de anul II de la facultatea de Design din cadrul UAD Cluj, coordonați de dl. Asistent univ. dr. Octavian Simion și constă în proiectarea, realizarea și prezentarea unui…

ARTICOLE DE BLOG

DE UNDE CUMPĂR?

Produsele Unique Style sunt disponibile numai printr-o rețea de showroom-uri, comercianți și distribuitori. Luați legătura cu un specialist Unique Style din zona dvs. pentru mai multe informații despre produsele disponibile, prețuri și livrare.

CAUTĂ COMERCIANȚI →
CAUTĂ REPREZENTANȚI ZONALI →

CATALOG

CATALOAGE

Indiferent dacă ești interesat de o anumită categorie de iluminat sau de o colecție stilizată, este ușor și rapid să răsfoiești produsele cu cataloagele noastre interactive.

RĂSFOIEȘTE →

serviciul-clienti

SERVICIUL CLIENȚI

Suntem aici pentru a oferi sfaturi și pentru a te susține la fiecare pas. Dacă ai nevoie de informații suplimentare de la Unique-Style, contactează departamentul nostru pentru clienți.

OBȚINE AJUTOR →