ARTICOL RECOMANDAT

Essential 1@300x

Tendințe în iluminat 2024

Tendințele în materie de iluminat interior își îmbracă în această primăvară, hainele minimalismului și al eleganței, în completare cu eficiența și funcționalitatea. Mai mult decât atât, pentru a exista o armonie perfectă între componența estetică și utilitatea practică, tendințele urmează și aspectul sustenabilității.

Surpriza anului 2024?

Iluminarea centrată pe om. Acest concept de iluminat al cărui obiectiv este alinierea cu ritmurile noastre naturale va câștiga o atenție semnificativă în acest an. Trendul pune accent pe iluminarea care se adaptează la rutinele noastre zilnice, oferind spectrul și intensitatea luminii potrivite pe tot parcursul zilei pentru a ne îmbunătăți bunăstarea şi productivitatea.

ARTICOLE DE BLOG

DE UNDE CUMPĂR?

Produsele Unique Style sunt disponibile numai printr-o rețea de showroom-uri, comercianți și distribuitori. Luați legătura cu un specialist Unique Style din zona dvs. pentru mai multe informații despre produsele disponibile, prețuri și livrare.

CAUTĂ COMERCIANȚI →
CAUTĂ REPREZENTANȚI ZONALI →

CATALOG

CATALOAGE

Indiferent dacă ești interesat de o anumită categorie de iluminat sau de o colecție stilizată, este ușor și rapid să răsfoiești produsele cu cataloagele noastre interactive.

RĂSFOIEȘTE →

serviciul-clienti

SERVICIUL CLIENȚI

Suntem aici pentru a oferi sfaturi și pentru a te susține la fiecare pas. Dacă ai nevoie de informații suplimentare de la Unique-Style, contactează departamentul nostru pentru clienți.

OBȚINE AJUTOR →