Lustre dormitor

Afișez 1–24 din 120 de rezultate

Arată filtrele

Lustra ARCADE SP3 negru & gold

770,00 lei (TVA inclus)

Lustra GRAVITY SP3 gri mat & coffee

1.100,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMET 18 silver & cupru

1.830,00 lei (TVA inclus)

Lustra HYPERION 7 negru & ambra

1.800,00 lei (TVA inclus)

Lustra SERIES SP4 negru & natur

1.230,00 lei (TVA inclus)

Lustra TROMPETS 6 negru & gold

1.630,00 lei (TVA inclus)

Lustra SURROUND SP1 roșu

890,00 lei (TVA inclus)

Lustra BULBS SP7 gold & transparent

1.750,00 lei (TVA inclus)

Lustra GRAPES 10 alb opal

1.610,00 lei (TVA inclus)

Lustra JUNO SP2 ambra & gold

970,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 crem

720,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 crem

510,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 negru

900,00 lei (TVA inclus)

Lustra ARCADE SP1 negru & gold

360,00 lei (TVA inclus)

Lustra ASGARD SP1 smoke & gold & negru

770,00 lei (TVA inclus)

Lustra BALLS SP3 gold & crom

1.330,00 lei (TVA inclus)

Lustra BALLS SP6 gold & crom

2.450,00 lei (TVA inclus)

Lustra BLANCHE SP1 alb

340,00 lei (TVA inclus)

Lustra BULBS SP7 bronz & ambra

1.750,00 lei (TVA inclus)

Lustra BULBS SP7 crom & smoke

1.750,00 lei (TVA inclus)

Lustra CENTER SP1 negru & alb

610,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMET 12 silver & cupru

1.390,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMFORT 9 negru

2.680,00 lei (TVA inclus)

Lustra CONCRETE SP1 alb & gold

580,00 lei (TVA inclus)

Lustre dormitor

Lustrele pentru dormitor (cunoscute drept și candelabre dormitor, Lustre sau pendule) sunt sursa centrală de lumină din această încăpere și sunt montate, de regulă, pe mijlocul tavanului, pentru a dispersa lumina în toată camera. Adițional, se optează și pentru corpuri de iluminat complementare, precum o veioză de noptieră.

Din ce colecție poți alege un candelabru de dormitor?

Stilul în care amenajăm dormitorul inspiră alegerea tuturor elementelor decorative, inclusiv corpurile de iluminat. E important ca acestea să păstreze note estetice similare, în aceeași tematică, astfel încât să creeze un interior armonios și relaxant, fie ca vorbim de un model de candelabru dormitor, o lustră dormitor clasică sau un pendul modern.

Charm Collection | Candelabre dormitor în stil clasic

Pentru un decor clasic și rafinat, colecția Charm îți propune modele de candelabre sau lustre pentru dormitor elegante, în stil glam-hollywoodian, cu structuri metalice aurii sau din crom, cu elemente decorative de tip aplicații sau șiraguri din sticlă sau acril.

Timeless Collection | Candelabre de dormitor în stil contemporan

Candelabrele de dormitor din colecția Timeless sunt o opțiune grozavă pentru un dormitor amenajat în stil minimalist și atemporal, ce subliniază simplitatea formelor și a culorilor. Aceste corpuri de iluminat au un design liniar, geometric, în culori neutre, elegante.

Urban Collection | Lustre dormitor în stil industrial

Lustrele pentru dormitor din colecția Urban sunt create după un stil decorativ inspirat din designul utilitar specific spațiilor industriale (fabrici, hale etc.) sau atelierelor meșteșugărești, ce se distinge prin elemente ca structurile metalice, becurile (deseori supradimensionate) cu filament vizibil.

Statement Collection | Lustre dormitor în stil modern

Pentru o notă aparte în decorul dormitorului tău, modernă și cu impact artistic, poți alege un candelabru dormitor din colecția Statement, unde vei găsi modele din diferite materiale, cu un design inovator.

Scandi Collection | Candelabre și lustre dormitor în stil scandinav

Stilul nordic sau scandinav, deja popular în amenajările interioare, este o alegere perfectă pentru cei care preferă confortul și simplitatea în viața de zi cu zi și mai ales în spațiul de locuit, într-un decor minimalist, contemporan. În colecția Scandi, găsești lustre pentru dormitor ce reflectă acest stil, oferind o ambianță primitoare și relaxantă.

Ce material alegi pentru lustra sau candelabrul de dormitor?

Lustrele de dormitor sunt confecționate, deseori, din diferite combinații de materiale, precum metalul / aliaje metalice, lemnul, sticla, plasticul, acestea fiind alegerile cele mai des întâlnite.

Modul în care acestea sunt integrate în structura și designul corpurilor de iluminat creează o anumită estetică pentru dormitorul tău – sau pentru orice altă încăpere din casă.

Lemnul este utilizat, în anumite cazuri, pentru conturarea unui stil rustic, tradițional, în timp ce metalul și sticla pot fi interpretate într-o largă varietate de modele, de la un design modern, contemporan, la unul industrial și avangardist.

Indiferent de modelul ales, colecțiile de lustre dormitor Unique îmbină calitatea cu designul premium. Descoperă din aceeași categorie de lustre și modelele de lustre living, lustre hol sau lustre bucătărie pentru o amenajare completă în toată locuința. De asemenea, completează ambianța cu o plafonieră dormitor sau cu aplice, lampadare dormitor, din aceeași familie cu lustra.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.