Aplice de exterior

Aplicele de exterior sunt corpuri de iluminat create special pentru a rezista la condițiile de mediu exterioare (precipitații sau alte elemente lichide), intemperii, praf, vânt și altele. Acestea se montează în afara casei, pe un perete exterior al casei, al terasei, pe un zid, pe tavanul terasei sau al foișorului. Pentru o amenajare completă alege și mai multe tipuri de aplice LED moderne sau o aplică de perete din cele mai noi colecții Unique.

Care sunt caracteristicile după care te orientezi în alegerea aplicelor de exterior?

Stil și design

Aplicele de exterior pot să aducă o notă distinctivă unei grădini, terase sau curți, iar alegerea modelului potrivit depinde de stilul pe care dorești să îl transpui în gospodăria ta. Fie că preferi un stil modern, industrial, fie te atrag mai mult elementele decorative mai rustice, clasice, cel mai important este să se integreze armonios în peisajul general al spațiului. 

Dimensiuni

În funcție de locul în care va fi montată aplica de exterior (balcon, terasă, curte, garaj etc.), poți decide și asupra dimensiunii acesteia, respectiv care e capacitatea de acoperire a iluminatului.

Materiale

Un aspect care diferențiază aplicele de exterior de cele de interior este faptul că primele sunt realizate din materiale mai rezistente la condiții schimbătoare de mediu, precum precipitații, vânt etc., și tratate corespunzător, astfel încât să asigure durabilitate ridicată.

Tip de iluminat și număr de becuri

Un spațiu exterior generos va necesita, cu siguranță, un sistem ceva mai amplu de iluminat, așadar te poți gândi la instalarea mai multor aplice de exterior în diferite puncte cheie. În ceea ce privește becurile, poți opta pentru aplice cu două sau mai multe becuri, iar în locul clasicelor becuri incandescente să alegi varianta mai prietenoasă cu mediul și cu factura la electricitate – becurile LED.

Care sunt avantajele aplicelor de exterior?

Să locuiești la casă, cu o curte și grădină de îngrijit, poate însemna mai multă muncă, însă acolo unde poți să îți optimizezi activitățile de îngrijire/întreținere e important să iei măsurile necesare. Iluminatul exterior poate fi unul dintre aceste lucruri, aducând mai multe beneficii odată instalat pe măsura nevoilor tale specifice. În plus, aplicele de exterior pe care le montăm în afara casei prezintă și câteva avantaje importante: 

  • Economisești la energia electrică, deoarece acestea sunt, în general, optimizate pentru utilizare pe perioade mai îndelungate (pe tot parcursul nopții).
  • Materialele din care sunt realizate sunt mult mai rezistente decât aplicele de interior, rezistând mai bine la intemperii, schimbări de temperatură, condiții de mediu etc.
  • Se montează foarte ușor și nu necesită îngrijire specială în timp.

Aplicele de exterior servesc în principal din punct de vedere funcțional, dar și aspectele decorative sunt relevante atunci când amenajăm spațiul exterior. Pe piață sunt o mulțime de modele din stiluri diferite, cu trăsături variate, din care poți alege varianta cea mai bună pentru gospodăria ta.

Descoperă modelele de aplice de exterior din catalogul nostru de produse, iar pentru spațiile interioare ai la dispoziție o varietate largă de corpuri de iluminat care să deservească nevoilor casei tale.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Pentru o experiență completă te așteptăm în noul nostru showroom din Cluj-Napoca de pe Strada Colinei, Via Office, Nr. 2.

Vizitarea showroom-ului este posibilă doar pe bază de programare la numărul de telefon 0725 346 758 sau completând formularul de programare în showroom. Te așteptăm cu informații prețioase și o gamă variată de produse.

Aplice exterior

Afișez toate cele 2 rezultate

Arată filtrele