Plafoniere dormitor

O plafonieră de dormitor, cunoscută și drept plafonieră de tavan sau aplică de tavan, reprezintă sursa centrală de lumină dintr-o încăpere. Plafonierele sunt montate, de regulă, pe mijlocul tavanului, pentru a dispersa lumina în toată camera.

Ce colecție de plafoniere de dormitor poți alege în funcție de stilul preferat?

Amenajarea dormitorului într-un anumit stil inspiră toate elementele decorative să păstreze aceleași note estetice sau unele compatibile, astfel încât să creeze un interior armonios și relaxant.

Charm Collection | Plafoniere în stil clasic

Preferi un decor clasic și rafinat? Colecția Charm îți propune modele de plafoniere pentru dormitor extrem de elegante, aducând un aer retro glam hollywoodian, cu structuri metalice aurii sau din crom, cu elemente decorative de tip aplicații sau șiraguri din sticlă sau acril. Dacă te interesează astfel de accente, poți opta pentru o plafonieră din metal de pe site.

Timeless Collection | Plafoniere în stil contemporan

Plafonierele de dormitor din colecția Timeless sunt perfecte pentru un dormitor amenajat în stil minimalist și atemporal, ce pune accent pe o simplitate a formelor și culorilor. Aceste corpuri de iluminat au un design liniar, geometric, în culori neutre, elegante.

Urban Collection | Plafoniere în stil industrial

Modelele din colecția Urban propun un stil decorativ inspirat din designul utilitar specific spațiilor industriale (fabrici, hale etc.) sau atelierelor meșteșugărești, cu elemente distinctive precum structuri metalice, becuri (deseori supradimensionate) cu filament vizibil.

Statement Collection | Plafoniere în stil modern

Dacă vrei să aduci o notă aparte în decorul dormitorului tău, modernă și cu impact artistic, optează pentru o aplică de tavan din colecția Statement, unde vei găsi modele din diferite materiale, cu un design inovator.

Scandi Collection | Plafoniere în stil scandinav

Devenit foarte popular în amenajările interioare, stilul nordic sau scandinav este o alegere perfectă pentru cei care preferă o ambianță simplă și confortabilă, cu note estetice minimaliste, contemporane. Din colecția Scandi poți opta pentru o plafonieră scandinavă de dormitor ce reflectă acest stil, oferind o ambianță primitoare și relaxantă.

Ce material alegi pentru plafoniera de dormitor?

Plafonierele pentru dormitor și nu numai sunt confecționate, deseori, din diferite combinații de materiale, precum metalul / aliaje metalice, lemnul, sticla, plasticul, acestea fiind alegerile cele mai des întâlnite. Felul în care acestea sunt reprezentate în structura și designul corpurilor de iluminat setează o anumită estetică pentru dormitorul tău – sau pentru orice altă încăpere din casă. Sunt versatile și se pot asorta de minune cu un lampadar de dormitor, o veioză de dormitor sau cu modelele de lustre dormitor disponibile pe site.

Lemnul aduce un aer rustic, tradițional, în timp ce metalul și sticla pot fi interpretate într-o largă varietate de modele, cu design modern, contemporan, industrial sau avangardist. Descoperă colecțiile noastre de plafoniere pentru dormitor, plafoniere living, plafoniere hol, plafoniere bucătărie precum și accesorii decorative complementare.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Plafonieră dormitor

Afișez 1–24 din 28 de rezultate

Arată filtrele

Plafonieră CRYPTIC PL2 negru & gold

2.320,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP2 alama & alb

500,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP4 alama & alb

750,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră ARENA negru & imitație lemn

1.150,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom

1.420,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom & gold

1.550,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 alb

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 negru

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră DRILL PL1 alb

190,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EVOLUTION PL3 crom

890,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EXPLOSIVE PL3 gold & alb

2.010,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră FOREST PL5 crom

1.460,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră GLOW PL6 alb mat

1.830,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră HARD 2 negru & maro

350,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră KLASS PL5 gold

1.670,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL3 crom

1.200,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL5 crom

1.870,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal ABEL PL1 negru & crem

580,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal CROWD PL3 negru & alb

1.720,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal PETIT PL1 negru & alb opal

640,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL L alb mat

1.120,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL S alb mat

310,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MINERVA PL5 rose metalizat

2.060,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră NEST PL2 coffee & alb

1.150,00 lei (TVA inclus)