Unique este brandul contemporan care duce povestea de succes mai departe.
Este un brand tânăr și la început de drum, care face parte din familia de branduri Klausen.

Compania Klausen Exim fondată în anul 1994, este unul dintre distribuitorii principali de produse de iluminat din România. Portofoliul de produse include peste 2000 de articole, reunite sub cupola a 2 branduri mari, KLAUSEN și UNIQUE.

Conceptul Unique este “vocea” secolului XXI, un trend bine definit prin unicitate, elegantă, rafinament, complexitate și jovialitate. Acoperă o gamă vastă de articole pentru iluminat de la lustre, candelabre, pendule, plafoniere, aplice și lămpi statice, ideale pentru casa ta dar și pentru bussinessul tău (birou, hotel, etc.).

Articolele își însușesc pe deplin rolul, acela de a oferi lumină oricărei încăperii, dând totodată o notă personală integrându-se în designul clasic, modern sau contemporan prin note distincte de design. Materialele de calitate, forma articolelor cât și utilitatea fac ca aceste mijloace de iluminat indispensabile să devină un must have pe termen lung.

Unique te inspiră să alegi obiecte de iluminat altfel, care-ți spun o poveste, care au atitudine și design, care dau o lumină plăcută.

Ideea de la care a luat viață brandul Unique este una simplă dar totodată foarte complexă. Dorința de a oferi clienților o experiență unică și memorabilă, relaxantă, plină de farmec de fiecare dată când se bucură de momente ideale în locuința lor, au dus la crearea brandului Unique. Echipa noastră tânără, creativă și talentată responsabilă pentru alegerea articolelor de iluminat din fiecare colecție,  cu o atenție pasională pentru detalii, se asigură că fiecare produs are un design inovativ, o calitate superioară și un consum energetic redus,  iar astfel oferim clienților noștri produse și servicii excepționale.

PRINTRE VALORILE DE LA CARE A PORNIT IDEA BRANDULUI UNIQUE SE NUMĂRĂ:

ILUMINATUL REDUS LA SIMPLITATE

Crearea designului interior pentru casa ta perfectă este o muncă grea, însă găsirea articolelor de iluminat perfecte ar trebui să fie foarte ușoară. Cu o selecție de modele elegante, detalii considerate cu atenție și o varietate de finisaje contemporane, versatile, Unique face alegerea ta să fie simplă și accesibilă și astfel iți aduce casa de vis la viață.

 DESIGNURI ALESE CU GRIJĂ

Alegem și îmbinăm piese simple, dar rafinate, din materiale de calitate, pentru a vă oferi iluminatul care vă va îmbunătăți spațiul în anii următori. De la finisaje remarcabile până la ușurința instalării, suntem atenți la fiecare detaliu – dorim să iubești articolele noastre de iluminat, așa cum iubim noi să facem selecția și crearea colecțiilor. Ne uităm la expresivitatea designului, la accesibilitatea prețului, analizăm performanța tehnică a corpurilor de iluminat pe care urmează să le importăm, totul pentru a crea o colecție cât mai impunătoare.

SIGURANȚA TA ȘI REDUCEREA COSTURILOR

Pentru noi este important nu numai să oferim produse grozave, dar ca acestea să fie realizate în mod responsabil. Pentru a ne asigura că produsele noastre de iluminat sunt produse în mod etic, că acestea îndeplinesc criteriile de siguranță și de calitate, efectuăm controale regulate direct în fabrică. Eficența energetică este un alt factor pe care îl luăm în considerare și recomandăm ca produsele noastre să fie utilizate cu becuri cu tehnologia LED. Aceasta va oferă toate avantajele unei utilizări eficiente, sigure și economice.  Astfel, ne asigurăm că voi puteți să cumpărați cu încredere.

ASISTENȚĂ DEDICATĂ CLIENȚILOR

Atenția noastră pasională pentru detalii nu se oprește cu produsele noastre: ne mândrim că vă oferim o experiență perfectă de la început până la sfârșit. Echipa noastră internă, oferă servicii entuziaste și minuțioase de asistență pentru clienți, pornind de la solicitări de comenzi, returnări – chiar și sfaturi pentru instalare – pentru a vă asigura că aveți o experiență perfectă.

Suntem mândri de colecțiile noastre și suntem onorați că piesele noastre vă vor lumina casa.

Bine ai venit în minunată lume a iluminării prin Unique!