Plafoniere pentru hol

Plafoniera de hol – sau aplica de hol – este prima sursă de iluminat pe care o activezi atunci când intri în locuință, iar experiența ambientală rămâne la latitudinea preferințelor tale – și la felul în care este amenajat spațiul respectiv (de exemplu, dacă vrei să completezi și cu alte surse de lumină sau nu).

Plafonierele se montează pe tavanul holului, iar designul și structura acesteia, numărul de becuri și puterea de iluminare sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont când o alegi din magazin.

Ce stil de plafonieră se potrivește pentru holul tău?

Dincolo de aspectele funcționale, plafoniera de hol are și un rol estetic, nu doar prin felul în care iluminează un spațiu, ci și prin stilul decorativ pe care îl are și cum se combină cu designul holului și al celorlalte încăperi adiacente.

Pe site-ul nostru îți propunem mai multe colecții de corpuri de iluminat, de unde poți alege aplica de tavan pentru holul tău în stilul pe care îl dorești: clasic (Charm Collection), modern (Statement Collection), contemporan (Timeless Collection), industrial (Urban Collection) sau scandinav (de unde poți alege o plafonieră scandinavă).

Dacă ai un hol mai îngust și lung, poți opta pentru o plafonieră cu un design alungit, cu mai multe becuri înșiruite. Pentru spațiile mai mici, este suficientă o plafonieră de hol cu un singur bec, poziționată central pe tavan.

Cum alegi culoarea și materialul plafonierei de hol?

Estetica de ansamblu a unui spațiu dictează, de regulă, și designul obiectelor decorative pe care să le alegem, inclusiv în ceea ce privește materialele din care sunt confecționate și cromatica lor.

Pentru o plafonieră de hol, orientează-te după stilul general din acest spațiu, de la culoarea pereților, la piesele de mobilier. În catalogul nostru de produse găsești diferite modele de plafoniere pentru hol, realizate din materiale metalice (precum cromul sau alama), din lemn, acril și combinații între acestea, unele modele având și elemente decorative din sticlă sau din alte materiale. Poți alege astfel o plafonieră din metal din cele mai noi colecții disponibile pe site.

Din punct de vedere cromatic, plafonierele de hol din colecțiile Unique by Klausen adoptă culori versatile, neutre, ce pot fi adaptate ușor oricărui spațiu și asortate cu alte corpuri de iluminat, cum sunt modelele de lustre hol sau aplice hol. Descoperă toate modelele de plafoniere pe site-ul nostru și alege stilul care ți se potrivește dintre modelele de plafoniere dormitor, plafoniere living sau plafoniere bucătărie.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Plafonieră hol

Afișez 1–24 din 28 de rezultate

Arată filtrele

Plafonieră CRYPTIC PL2 negru & gold

2.320,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP2 alama & alb

500,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP4 alama & alb

750,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră ARENA negru & imitație lemn

1.150,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom

1.420,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom & gold

1.550,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 alb

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 negru

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră DRILL PL1 alb

190,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EVOLUTION PL3 crom

890,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EXPLOSIVE PL3 gold & alb

2.010,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră FOREST PL5 crom

1.460,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră GLOW PL6 alb mat

1.830,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră HARD 2 negru & maro

350,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră KLASS PL5 gold

1.670,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL3 crom

1.200,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL5 crom

1.870,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal ABEL PL1 negru & crem

580,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal CROWD PL3 negru & alb

1.720,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal PETIT PL1 negru & alb opal

640,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL L alb mat

1.120,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL S alb mat

310,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MINERVA PL5 rose metalizat

2.060,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră NEST PL2 coffee & alb

1.150,00 lei (TVA inclus)