Plafoniere metal

O plafonieră din metal se potrivește foarte bine încăperilor joase sau de mici dimensiuni, iluminând plăcut spațiile, dar ocupând puțin loc. Metalul este un material rezistent și ușor de întreținut, ceea ce îl face o alegere inspirată pentru tavanele la care ar fi mai greu de ajuns pentru a fi curățate.

Plafoniere din metal – idei de amenajare în funcție de cameră

Plafoniere pentru bucătărie

O plafonieră din metal cu LED-uri albe asigură luminozitatea optimă pentru orice bucătărie. Pe site-ul nostru găsești diferite culori și modele, în funcție de stilul de amenajare ales, însă credem că o plafonieră simplă și ușor de curățat ar fi mai potrivită, dat fiind mediul specific unei bucătării. Totuși, dacă nu gătești frecvent acasă, atunci poți alege modele mai deosebite de plafoniere.

Plafoniere pentru dormitor

O plafonieră din metal cu inserții elegante asigură o iluminare blândă și relaxantă a dormitorului, stabilind o atmosferă de calm și armonie, ideală pentru odihnă. Pe de altă parte, dacă îți dorești intensități diferite de luminozitate, atunci poți opta pentru o plafonieră din metal cu mai multe becuri, pe care să le cuplezi la întrerupător în funcție de preferințele tale.

Plafoniere pentru hol

Holul este, adesea, o încăpere de dimensiuni mai mici și cu puțină lumină naturală, ceea ce înseamnă că o plafonieră din metal poate fi o alegere mai bună decât instalarea unor lustre suspendate. Alege un model de plafonieră care să scoată din anonimat holul și care să aibă dimensiuni proporționale cu acesta.

Plafoniere pentru living

O plafonieră din metal cu instalații luminoase și model deosebit va acapara cu siguranță toate privirile din living, asigurând o distribuire uniformă și elegantă a luminii. Respectă proporționalitatea dimensiunilor atunci când alegi modelul de plafonieră și completează iluminarea ambientală cu ajutorul altor surse de lumină, precum lampadare sau aplice de interior, în funcție de nevoi.

Gama Unique de plafoniere din metal

Pe site îți punem la dispoziție un catalog variat de plafoniere confecționate din metal, potrivite pentru amenajarea locuinței tale.  În plus, oferim consultanță gratuită, iar pentru comenzile de peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Plafoniere metal

Afișez toate cele 16 rezultate

Arată filtrele

Plafonieră CRYPTIC PL2 negru & gold

2.320,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră ARENA negru & imitație lemn

1.150,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom

1.420,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom & gold

1.550,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 alb

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 negru

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră FOREST PL5 crom

1.460,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal ABEL PL1 negru & crem

580,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal CROWD PL3 negru & alb

1.720,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal PETIT PL1 negru & alb opal

640,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL L alb mat

1.120,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL S alb mat

310,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră NEST PL2 coffee & alb

1.150,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră PADDY PL1 alb

800,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră PENY PL1 negru & gold

510,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră TILTED negru & imitație lemn

890,00 lei (TVA inclus)