Plafoniere de bucătărie

Plafonierele de bucătărie sunt ideale pentru iluminarea spațiului de gătit și a zonei de luat masa. În bucătăriile moderne tip open-space (unite cu livingul) ne petrecem o mare parte a timpului, gătim, socializăm și ne relaxăm. De aceea alegerea plafonierei pentru bucătărie pe criterii de calitate și design este foarte importantă. Pe site ți-am pregătit un catalog bogat de plafoniere de tavan destinate bucătăriilor, într-o gamă variată de modele și în stiluri potrivite pentru toate amenajările.

Ce caracteristici au plafonierele de bucătărie?

Atunci când dorești să achiziționezi plafoniere pentru bucătărie este bine să iei în considerare o serie de aspecte, cum ar fi:

  • Culoarea – asortează plafoniera de bucătărie cu mobila și elementele de decor din încăpere, ținând cont de culoare. În paleta noastră se regăsesc modele ușor de integrat în orice tip de amenajare, datorită culorilor versatile: alb, negru, maro și variațiuni ale acestora date de material.
  • Materialul – un alt aspect important de urmărit când alegi o plafonieră de bucătărie este materialul din care aceasta este confecționată. Poți opta pentru o plafonieră din metal, sticlă, lemn sau acril de cea mai înaltă calitate, pentru rezistență și aspect neschimbat chiar și după o perioada îndelungată de timp.
  • Numărul surselor de iluminare – în funcție de intensitatea luminoasă pe care o dorești în bucătărie, poți alege modele cu 1 și până la 6 surse de iluminare. Camerele cu suprafețe mari (open space) necesită plafoniere de bucătărie cu mai multe astfel de surse.
  • Dimensiunea – pentru bucătăriile mici, opțiunea ideală este o plafonieră cu dimensiuni reduse, dar care conferă intensitatea luminoasă necesară iluminării întregii încăperi. Pentru living-urile cu bucătărie poți opta pentru modelele moderne, cu linii și forme geometrice care se  integrează de minune pe tavan sau perete.

Din ce stiluri de planofiere de bucătărie poți alege?

În catalogul nostru îți oferim câteva colecții de corpuri de iluminat, de unde poți alege plafoniera de bucătărie potrivită pentru casa ta, în stilul pe care îl dorești: clasic (Charm Collection), modern (Statement Collection), contemporan (Timeless Collection), industrial (Urban Collection) sau scandinav (de unde poți alege o plafonieră scandinavă). Indiferent de stilul ales, poți asorta plafoniera de bucătărie cu modelele de lustre bucătărie, în special în cazul bucătăriilor open-space.

Alege de pe site modelele preferate de plafoniere pentru bucătărie și completează design-ul locuinței cu modelele de plafoniere hol, plafoniere dormitor sau plafoniere living în același stil. Ține cont de cracteristici și de stilul pe care dorești să îl redai în locuință cu ajutorul corpurilor de iluminat.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Plafoniere bucătărie

Afișez 1–24 din 27 de rezultate

Arată filtrele

Plafonieră CRYPTIC PL2 negru & gold

2.320,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP2 alama & alb

500,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP4 alama & alb

750,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră ARENA negru & imitație lemn

1.150,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom

1.420,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom & gold

1.550,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 alb

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 negru

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră DRILL PL1 alb

190,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EVOLUTION PL3 crom

890,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EXPLOSIVE PL3 gold & alb

2.010,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră FOREST PL5 crom

1.460,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră GLOW PL6 alb mat

1.830,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră HARD 2 negru & maro

350,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră KLASS PL5 gold

1.670,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL3 crom

1.200,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL5 crom

1.870,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal ABEL PL1 negru & crem

580,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal CROWD PL3 negru & alb

1.720,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal PETIT PL1 negru & alb opal

640,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL L alb mat

1.120,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL S alb mat

310,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MINERVA PL5 rose metalizat

2.060,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră ORCHIDE PL5 smoke & crom

1.790,00 lei (TVA inclus)