Plafoniere living

Plafoniera de living reprezintă o soluție clasică de iluminare a acestei încăperi din casă și este montată central pe tavan, însă în multe cazuri, este completată și de alte surse de lumină, precum lampadare sau aplice de perete, în funcție de suprafața camerei. Plafoniera pentru living se alege astfel încât să fie compatibilă cu estetica de ansamblu, atât din punct de vedere al stilului decorativ, cât și al materialelor și culorilor utilizate.

Optează pentru o plafonieră de living în stilul care ți se potrivește

Catalogul nostru de plafoniere de tavan cuprinde câteva colecții de corpuri de iluminat, în stiluri diferite, dintre care poți alege cel care exprimă cel mai bine designul interior al camerei de zi și care setează ambianța pe care o dorești.

Pentru o atmosferă relaxantă și cu lumină odihnitoare, poți alege o variantă de plafonieră clasică sau modernă, cu lumină ajustabilă, fie că are un singur bec, fie mai multe – acest lucru depinzând și de dimensiunea livingului. În schimb, dacă preferi ca livingul să fie bine luminat, atunci o plafonieră în stil industrial sau scandinav, cu becuri supradimensionate sau abajur larg și lumină puternică.

Materiale și culori pentru plafoniera de living

Fiind vorba de camera de zi, plafoniera pe care o alegi pentru acest spațiu poate să servească nu doar funcțional, ca un simplu corp de iluminat, ci și ca un statement decorativ, care poate pune în valoare stilul ales pentru amenajare.

Materialul sau combinația de materiale din care această aplică de tavan este realizată se alege în concordanță cu paleta de texturi prezente în restul obiectelor din living, precum mobila sau piesele de decor.

Același lucru este valabil și în ceea ce privește paleta cromatică. În general, poți merge pe variante de culori neutre sau metalice, care pot să se contopească vizual foarte ușor în peisajul camerei. În catalogul disponibil pe site vei găsi cu siguranță o plafonieră din metal potrivită pentru astfel de amenajări. În schimb, dacă ai un living în culori deschise, neutre și dorești să oferi un accent decorativ ansamblului, plafonierele negre sunt o opțiune excelentă.

Descoperă pe site-ul nostru toate modelele din colecțiile de plafoniere pentru living sau pentru alte încăperi din casă și alege stilul care se potrivește cel mai bine locuinței tale. Din colecția noastră de produse poți opta și pentru o plafonieră de bucătărie, o plafonieră dormitor sau pentru o plafonieră hol pentru o amenajare completă, dar și pentru modelele moderne de lampadare living sau lustre living.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Plafonieră living

Afișez 1–24 din 28 de rezultate

Arată filtrele

Plafonieră CRYPTIC PL2 negru & gold

2.320,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP2 alama & alb

500,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP4 alama & alb

750,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră ARENA negru & imitație lemn

1.150,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom

1.420,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom & gold

1.550,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 alb

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 negru

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră DRILL PL1 alb

190,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EVOLUTION PL3 crom

890,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EXPLOSIVE PL3 gold & alb

2.010,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră FOREST PL5 crom

1.460,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră GLOW PL6 alb mat

1.830,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră HARD 2 negru & maro

350,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră KLASS PL5 gold

1.670,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL3 crom

1.200,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL5 crom

1.870,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal ABEL PL1 negru & crem

580,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal CROWD PL3 negru & alb

1.720,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal PETIT PL1 negru & alb opal

640,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL L alb mat

1.120,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL S alb mat

310,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MINERVA PL5 rose metalizat

2.060,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră NEST PL2 coffee & alb

1.150,00 lei (TVA inclus)