Lustre

Lustrele pentru oricare dintre spațiile de locuit din casă trebuie să țină cont de anumite aspecte, atât estetice, cât și utilitare. În acest fel pui bazele unei ambianțe confortabile, care invită la relaxare. Pe site ți-am pregătit un catalog variat de produse, în design-uri deosebite, potrivite pentru toate preferințele și încăperile din locuința ta.

Ce stiluri de corpuri de iluminat suspendate poți alege pentru casa ta?

În catalogul nostru îți oferim câteva colecții de corpuri de iluminat, de unde poți alege modelul potrivit pentru casa ta, în stilul pe care îl dorești: clasic, modern, contemporan, industrial sau scandinav. Astfel, ai posibilitatea să alegi lustre în stil scandinav, fie o lustră Art Deco sau un model de lustră în stil industrial ușor de asortat în toate tipurile de amenajări.

În ce camere se potrivesc lustrele suspendate?

Lustre living – Într-un living, lustra este corpul central de iluminat, căruia i se acordă o atenție sporită din punct de vedere estetic, dar și funcțional, fiind o încăpere cu suprafață mai generoasă și care are nevoie de lumină mai amplu dispersată. Optează pentru un candelabru, cu mai multe brațe care pot fi reglate ca orientare sau intensitate a luminii, pentru a seta ambianța dorită.
Lustre Hol – În funcție de dimensiunea holului, lustra poate să aibă unul sau mai multe becuri. Ține cont și de culorile prezente în decorul holului, de texturile mobilierului de hol și de ambianța pe care dorești să o creezi.
Lustre Dormitor – Pentru camera de dormit, corpurile de iluminat suspendate au mai degrabă un rol ambiental, care setează o atmosferă relaxantă și odihnitoare, așadar poți opta pentru un pendul sau un candelabru cu abajur simplu, care să se integreze în designul camerei, atât cromatic, cât și din punct de vedere al materialelor utilizate.
Lustre Bucătărie – În bucătărie îți recomandăm să optezi pentru corpuri de iluminat suspendate cât mai practice și care oferă un iluminat bun. Este important să alegi funcționalitatea înaintea designului pentru acest spațiu, mai ales dacă obișnuiești să gătești mult și ai nevoie de lumină clară.
Lustre Baie – modelele pentru baie trebuie alese cu atenție și să fie din gama dedicată acestui spațiu, deoarece sistemul electric al acestui tip de corpuri de iluminat trebuie să fie etanșat și protejat de umiditate.

Ce criterii sunt importante atunci când alegi o lustră?

În funcție de cameră și de rolul pe care dorești să îl aibă acest corp de iluminat suspendat în respectivul spațiu, poți opta pentru un anumit stil, sistem de iluminat, număr de becuri, anumite materiale etc.

Iată care sunt cele mai importante criterii de considerat în căutarea modelului potrivit pentru fiecare încăpere:

  • Dimensiunea camerei – suprafața ce necesită iluminată dintr-o încăpere ne poate indica dacă e nevoie de una sau două lustre, dacă e mai potrivit un simplu pendul sau un candelabru cu mai multe brațe.
  • Designul și structura lustrei – se raportează la decorul și estetica generală a încăperii, pentru a crea armonie între elemente. Poți alege fie un candelabru negru sau o lustră albă, fie modele colorate, în pas cu tendințele.
  • Numărul de becuri și tipul de iluminat – de regulă, dimensiunea încăperii, respectiv rolul corpului de iluminat în funcție de activități și atmosfera dorită, sugerează necesarul de becuri și sistemul de iluminat potrivit.
  • Materialele și calitatea lor – se aleg în concordanță cu paleta de texturi din încăpere (mobilă, piese de decor, covor etc.). Pe site ți-am pregătit zeci de modele din care poți să alegi un candelabru din sticlă, metal, lemn și altele în diverse proporții și combinații.
  • Cromatica din încăpere – de la culoarea pereților, la nuanțele mobilierului și ale celorlalte obiecte din jur, de toate aceste aspecte trebuie să se țină cont.

Consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Lustre

Afișez 1–24 din 135 de rezultate

Arată filtrele

Lustra VEROS G gold & alb

870,00 lei (TVA inclus)

Lustra GRAVITY SP3 gri mat & coffee

1.100,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMET 18 silver & cupru

1.830,00 lei (TVA inclus)

Lustra HYPERION 7 negru & ambra

1.800,00 lei (TVA inclus)

Lustra SERIES SP4 negru & natur

1.230,00 lei (TVA inclus)

Lustra TROMPETS 6 negru & gold

1.630,00 lei (TVA inclus)

Lustra SURROUND SP1 roșu

890,00 lei (TVA inclus)

Lustra sticla BULBS SP7 gold & transparent

1.750,00 lei (TVA inclus)

Lustra GRAPES 10 alb opal

1.610,00 lei (TVA inclus)

Lustra sticla JUNO SP2 ambra & gold

970,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 crem

720,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 crem

510,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 negru

900,00 lei (TVA inclus)

Lustra ARCADE SP1 negru & gold

360,00 lei (TVA inclus)

Lustra BALLS SP3 gold & crom

1.330,00 lei (TVA inclus)

Lustra BALLS SP6 gold & crom

2.450,00 lei (TVA inclus)

Lustra BLANCHE SP1 alb

340,00 lei (TVA inclus)

Lustra BLANCHE SP1 negru

340,00 lei (TVA inclus)

Lustra CENTER SP1 negru & alb

610,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMET 12 silver & cupru

1.390,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMFORT 9 negru

2.680,00 lei (TVA inclus)

Lustra CONCRETE SP1 alb & gold

580,00 lei (TVA inclus)

Lustra CONCRETE SP1 gri & cupru

550,00 lei (TVA inclus)

Lustra CREATE SP1 alb opal

290,00 lei (TVA inclus)