Aplice de baie

Aplicele de baie sunt corpuri de iluminat create special pentru acest spațiu și pot fi montate pe tavan, pe perete, deasupra sau de o parte și alta a oglinzii. Ies în evidență prin calitatea superioară și sunt izolate împotriva umidității. În general, se optează pentru o combinație de mai multe aplice de perete sau tavan plasate în diferite locuri ale băii pentru o ambianță aparte.

Cum alegi aplicele de baie?

În primul rând, este important să ai în vedere designul băii și stilul pe care vrei să îl iterezi prin obiectele de decor, inclusiv prin corpurile de iluminat și modul lor iluminare. Aplicele pentru baie sunt disponibile pe piață într-o varietate foarte largă de modele din care poți alege stilul dorit și tipul de iluminat care se potrivește cel mai bine nevoile băii tale. 

Cele mai importante aspecte de care merită să ții cont când alegi aplica de baie:

  • Stil și design. Fie că preferi un design modern, minimalist, fie te atrage mai mult un stil clasic și elegant, mai bogat în elemente decorative, este bine să ai în vedere și felul în care designul aplicelor de baie respectă nevoile de ordin funcțional (orientarea conului de lumină, transparența abajurului în cazul celor care sunt construite în acest fel etc.)
  • Lumina. Intensitatea, temperatura, claritatea luminii din baie poate să fluctueze în funcție de tipul de activitate pe care îl desfășori într-un moment sau altul în acest spațiu. Din acest motiv, optarea pentru mai multe aplice cu lumini diferite poate fi o idee bună. Spre exemplu, în jurul oglinzii ai nevoie de o lumină cât mai clară, o lumină albă, rece sau neutră, care să îți folosească pentru activitățile de îngrijire personală ce necesită o atenție sporită (bărbierit, pensat, machiaj etc.). În celelalte părți din baie, poți opta și pentru lumină mai caldă, ambientală, difuză, pentru momentele tale de relaxare.
  • Siguranța în fața umidității ridicate. Aplicele de baie sunt mai deosebite din punct de vedere al construcției față de un model clasic de aplică interior, având anumite caracteristici care le fac mai rezistente la umiditatea ridicată, specifică spațiilor de baie. Componentele electrice ale aplicelor de baie sunt bine izolate, astfel că acestea sunt protejate de vaporii de apă și de condens.
  • Tehnologie. Pentru eficiență ridicată și siguranța utilizării în spații cu umiditate mare, cum este baia, poți opta pentru aplice LED moderne, ușor de integrat în orice tip de design.

Din ce colecție poți alege o aplică pentru baie?

În catalogul nostru de corpuri de iluminat, găsești mai multe tipuri de aplice de baie, din mai multe colecții, în stilul pe care îl dorești: clasic (Charm Collection), modern (Statement Collection), contemporan (Timeless Collection), industrial (Urban Collection) sau scandinav (Scandi Collection).

Consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Aplice baie

Afișez toate cele 17 rezultate

Arată filtrele

Aplică AQUINA alb & crom

150,00 lei (TVA inclus)

Aplică AQUINA alb & crom

230,00 lei (TVA inclus)

Aplică AQUINA alb & crom

290,00 lei (TVA inclus)

Aplică ARIA alb mat & alb opal

390,00 lei (TVA inclus)

Aplică ARIA bronz & alb opal

390,00 lei (TVA inclus)

Aplică CHAMPAGNE gold & crom

230,00 lei (TVA inclus)

Aplică CHAMPAGNE gold & crom

310,00 lei (TVA inclus)

Aplică HERA alama & alb opal

440,00 lei (TVA inclus)

Aplică RADIAN negru mat

430,00 lei (TVA inclus)

Aplică RADIAN negru mat

550,00 lei (TVA inclus)

Aplică ROMANCE transparent & crom

230,00 lei (TVA inclus)

Aplică ROMANCE transparent & crom

370,00 lei (TVA inclus)

Aplică RUBY alb mat & alb opal

410,00 lei (TVA inclus)

Aplică RUBY alb mat & alb opal

610,00 lei (TVA inclus)

Aplică RUBY negru mat & alb opal

410,00 lei (TVA inclus)

Aplică STARLIGHT alb mat & crom

380,00 lei (TVA inclus)

Aplică STARLIGHT alb mat & crom

250,00 lei (TVA inclus)