Lustre living

Lustrele din living reprezintă adevărate obiecte decorative, fiind mai mult decât simple corpuri de iluminat cu un rol funcțional. Structura unei lustre se diferențiază de o plafonieră, de exemplu, prin faptul că este suspendată de tavan printr-un cablu sau multiple cabluri (în funcție de dimensiune), căpătând mai mare amploare pe înălțime.

Fie că este de tip suspensie, pendul sau candelabru, lustra este principala sursă de lumină din camera de zi și este montată, de regulă, pe centrul tavanului.

Cum influențează lustra decorul unui living și ce stil alegi?

În multe amenajări interioare, lustra este piesa centrală de decor în living, accentul care întregește ambianța camerei, atât prin design, cât și prin fluxul de iluminare pe care îl emite. În plus, este o piesă versatilă care se poate asorta cu o plafonieră living sau cu un lampadar de living.

În funcție de stilul decorativ al livingului, te orientezi de obicei spre un model de lustră din aceeași categorie estetică, însă dacă vrei să aduci o notă de originalitate și creativitate în amenajarea spațiului, poți opta și pentru o lustră dintr-un stil complementar. Atenție, însă, e important ca modelul să se integreze, totuși, în ansamblul spațiului prin alte elemente comune (material, culoare, geometrie etc.) – pentru asta, poți consulta un designer de interior.

În paleta noastră de produse dedicate iluminatului interior, vei găsi câteva colecții de lustre, fiecare inspirată dintr-un anumit stil decorativ:

Ce materiale și culori aleg pentru lustra din living?

Pe lângă designul, structura și dimensiunea unei lustre pentru living, este important să acorzi puțină atenție și materialelor din care aceasta este confecționată, să te asiguri că sunt de bună calitate, rezistente și durabile.

Colecțiile noastre de lustre pentru living cuprind modele realizate din diferite materiale de înaltă calitate, de la cele clasice precum metale sau aliaje metalice, sticlă, lemn, acril, la unele inedite precum cimentul, pielea PU sau rășina. Pentru efecte elegante, se poate opta pentru un candelabru din sticlă din catalogul disponibil pe site.

Cromatic, multe modele de lustre metalice își păstrează nuanța originală a metalului sau aliajului din care sunt făcute – de exemplu, cromul, alama, cuprul) însă există și variante din diverse materiale vopsite în diferite culori (lustră albă, candelabru negru, verde, albastru, verde, roșu etc.). Atunci când alegi lustra pentru living, ține cont de paleta cromatica existentă deja în cameră pentru o estetică armonioasă între toate elementele decorative.

Descoperă toate modelele de lustre pentru living în colecțiile de pe site-ul nostru și alege modelul tău favorit, care să aducă acea notă distinctivă pe care o dorești în casa ta. Din aceeași categorie poți alege lustre pentru dormitor, lustre pentru hol sau lustre pentru bucătărie în pas cu tendințele.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Lustre living

Afișez 1–24 din 131 de rezultate

Arată filtrele

Lustra VEROS G gold & alb

870,00 lei (TVA inclus)

Lustra GRAVITY SP3 gri mat & coffee

1.100,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMET 18 silver & cupru

1.830,00 lei (TVA inclus)

Lustra HYPERION 7 negru & ambra

1.800,00 lei (TVA inclus)

Lustra SERIES SP4 negru & natur

1.230,00 lei (TVA inclus)

Lustra TROMPETS 6 negru & gold

1.630,00 lei (TVA inclus)

Lustra SURROUND SP1 roșu

890,00 lei (TVA inclus)

Lustra sticla BULBS SP7 gold & transparent

1.750,00 lei (TVA inclus)

Lustra GRAPES 10 alb opal

1.610,00 lei (TVA inclus)

Lustra sticla JUNO SP2 ambra & gold

970,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 crem

720,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 crem

510,00 lei (TVA inclus)

Lustra ABEL SP2 negru

900,00 lei (TVA inclus)

Lustra ARCADE SP1 negru & gold

360,00 lei (TVA inclus)

Lustra BALLS SP3 gold & crom

1.330,00 lei (TVA inclus)

Lustra BALLS SP6 gold & crom

2.450,00 lei (TVA inclus)

Lustra BLANCHE SP1 alb

340,00 lei (TVA inclus)

Lustra CENTER SP1 negru & alb

610,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMET 12 silver & cupru

1.390,00 lei (TVA inclus)

Lustra COMFORT 9 negru

2.680,00 lei (TVA inclus)

Lustra CONCRETE SP1 alb & gold

580,00 lei (TVA inclus)

Lustra CONCRETE SP1 gri & cupru

550,00 lei (TVA inclus)

Lustra CREATE SP1 alb opal

290,00 lei (TVA inclus)

Lustra CREATE SP1 cupru

300,00 lei (TVA inclus)