Lămpi și veioze pentru birou

Lămpile de birou (cunoscute și drept veioze de birou) sunt obiecte de iluminat care au, în primul rând, un scop practic, pentru a lumina zona de lucru, citit sau scris, unele modele având anumite caracteristici specifice acestor tipuri de activități la birou. Pentru o amenajare completă, alege și o veioză de dormitor din categoria de veioze.

La ce folosește lampa de birou și ce modele găsești pe piață?

Lucrezi de acasă și ai nevoie de un spațiu unde poți să îți desfășori activitatea? Chiar dacă nu ai un spațiu special alocat pentru munca de birou, cu ajutorul iluminatului poți crea ambianța potrivită. De aceea, îți recomandăm o lampă de birou, pe care să o plasezi pe masa de lucru, iar modelul pe care îl alegi să ilumineze așa cum ai nevoie, în funcție de activitatea ta.

Pe piață sunt mai multe tipuri de lămpi de birou, de la cele cu trunchi fix, la cele cu trunchi mobil, reglabil, într-o varietate de stiluri și forme care să se adapteze designului interior al oricărei locuințe.

Dincolo de aspectele funcționale, o astfel de veioză de birou poate fi utilizată și în scopuri decorativ-ambientale, prin care să se creeze o lumină mai difuză și relaxantă în încăpere.

Ce stil de veioză se potrivește biroului tău?

În catalogul nostru ai la dispoziție câteva colecții de corpuri de iluminat, de unde poți alege veioza de birou potrivită pentru casa ta, în stilul pe care îl dorești. Fie că preferi un stil clasic (Charm Collection), modern (Statement Collection), contemporan (Timeless Collection), industrial (Urban Collection) sau scandinav (Scandi Collection), este important să ții cont de estetica generală a încăperii sau a spațiului în care urmează a fi amplasată lampa de birou, astfel încât să o complimenteze în cel mai armonios mod posibil.

Ce caracteristici să ai în vedere când alegi veioza de birou?

  • Materialele din care este confecționată o veioză de birou pot să varieze între lemn, metal, sticlă – acestea fiind cele mai comune opțiuni – dar și altele, precum ceramică, plastic, pentru bază / trunchi, iar pentru partea superioară, se poate opta pentru abajururi din diverse materiale textile, sticlă, metal sau chiar și fără abajur, ci cu becuri supradimensionate.
  • Lumina este un aspect esențial atunci când alegi orice obiect de iluminat. De la temperatura luminii, la puterea de iluminat, este recomandat să alegi o variantă care să se potrivească nevoilor tale și tipului de activitate practicate (de exemplu, dacă lucrezi cu detalii, e nevoie de un iluminat rece, mai puternic).

Descoperă toate modelele de lămpi de birou din colecțiile noastre și alege modelul potrivit pentru casa ta.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Veioze și lămpi de birou

Afișez toate cele 12 rezultate

Arată filtrele

Veioză KLASS TL1 gold

460,00 lei (TVA inclus)

Veioză ARAGON TL3 rose & alb opal

780,00 lei (TVA inclus)

Veioză ABEL TL1 albastru & crem

690,00 lei (TVA inclus)

Veioză ARAGON TL3 silver & alb opal

730,00 lei (TVA inclus)

Veioză CROWD TL1 negru & alb

580,00 lei (TVA inclus)

Veioză DRIFTER TL1 negru mat

790,00 lei (TVA inclus)

Veioză DRILL TL1 negru

460,00 lei (TVA inclus)

Veioză GALLANT TL1 negru & maro

590,00 lei (TVA inclus)

Veioză HARD TL1 negru & maro

250,00 lei (TVA inclus)

Veioză MEMORY TL1 aur & maro & alb

370,00 lei (TVA inclus)

Veioză REY TL1 negru

340,00 lei (TVA inclus)

Veioză VIZIO TL1 negru

490,00 lei (TVA inclus)