Veioze sticlă

O veioză din sticlă poate fi o adiție surprinzătoare pe birou sau în cadrul unor aranjamente de mobilier și accesorii decorative. Aceasta conferă o luminozitate plăcută suprafețelor pe care este plasată și împrejurimilor, dar poate avea și o valoare decorativă, personalizând spațiul. Sticla este un material elegant și versatil, oferind jocuri interesante de lumini în orice încăpere, fie că vorbim despre living, hol sau dormitor.

Veioze sticlă – idei de amenajare

Veioze dormitor

Dacă ai amenajat dormitorul în stil matrimonial și dispui de noptiere de o parte și de alta a patului, atunci poți opta pentru adăugarea unor veioze din sticlă, care să ofere lumina necesară cititului sau contemplării la ceas de seară. Astfel, nu vei fi nevoit să te deplasezi departe de pat pentru a face lumină în cameră, iar o lampă din sticlă va distribui uniform și discret lumina, creând atmosfera ideală pentru liniște și odihnă.

Veiozele din sticlă completează frumos un dormitor amenajat în stil clasic, industrial sau contemporan, iar modelele noastre cu linii clare și nuanțe de auriu, argintiu sau cupru vor ilumina într-un mod unic și plăcut întreaga cameră. Pe site-ul nostru găsești diferite culori și modele de veioze, în funcție de stilul de amenajare dorit.

Veioze birou

Dacă dispui de un birou la care lucrezi sau petreci timpul seara, atunci optează pentru o lampă din sticlă, care să lumineze frumos și discret zona de lucru. În funcție de camera în care este amenajat biroul, poți completa decorul cu lustre suspendate sau lampadare, pentru mai mult stil.

Pentru birourile generoase, care au o cameră destinată, poți folosi veioze din sticlă pentru iluminări de accent, în contrast cu anumite culori sau texturi ale mobilierului, sau chiar pentru iluminatul decorativ. Fie că vrei să pui în evidență o bibliotecă sau o comodă prețioasă, să amenajezi un colț pentru lectură sau să înfrumusețezi pur și simplu încăperea, o veioză din sticlă poate fi accesoriul de care ai nevoie.

De ce să alegi o veioză din sticlă?

  • Decor elegant: veiozele din sticlă oferă un aspect rafinat în încăpere, cu străluciri aparte și design modern. Sticla este un material translucid care permite luminii să se răspândească uniform în cameră și să creeze o atmosferă plăcută. O lampă din sticlă cu model geometric poate oferi mici spectacole de lumini pe suprafețe, captând cu ușurință atenția. Veiozele din sticlă pot fi alegeri inspirate pentru decorurile scandinave sau conteporan-minimaliste, dar pot fi și piese statement sau surse de iluminare discretă a unei piese de mobilier.
  • Versatilitate: veiozele din sticlă se potrivesc în multe stiluri de decor și pot fi asortate cu diverse tipuri de materiale și culori. Ele își pot găsi un locșor inspirat în living, dormitor, hol sau birou, dar și în spații atipice, fără o destinație clar definită.
  • Iluminare adecvată: veiozele din sticlă iluminează blând și plăcut suprafețele din jur, distribuind razele luminoase în diferite direcții și creând jocuri de lumini și umbre atractive. Pe lângă rolul decorativ, ele au un rol practic, oferind zone luminate adecvat atunci când ai nevoie să lucrezi la birou la ore târzii sau să citești o carte înainte de culcare.

 

Veiozele din sticlă ajută la personalizarea încăperilor și au multiple avantaje, printre care iluminarea corespunzătoare și valoarea decorativă. În plus, sticla este un material rezistent și ușor de curățat, ceea ce o face ideală pentru integrarea acesteia în structura corpurilor de iluminat. Pentru mai multe idei, te invităm să descoperi și colecțiile noastre de plafoniere și aplice.

Veioze sticlă

Afișez toate cele 13 rezultate

Arată filtrele

Veioză sticlă KLASS TL1 gold 148002

459,00 lei (TVA inclus)

Veioză ARAGON TL3 rose & alb opal 148001

776,00 lei (TVA inclus)

Veioză ARAGON TL3 silver & alb opal 148000

734,00 lei (TVA inclus)

Veioză dormitor JUNO TL1 ambra & gold 108003

915,00 lei (TVA inclus)

Veioză dormitor VESTA TL1 alb opal & negru 108000

590,00 lei (TVA inclus)

Veioză dormitor VESTA TL1 ambra & negru 108001

657,00 lei (TVA inclus)

Veioză MEMORY TL1 aur & maro & alb 108032

369,00 lei (TVA inclus)

Veioză noptieră ROTARY TL1 bronz 108011

576,00 lei (TVA inclus)

Veioză noptieră ROTARY TL1 cupru 108010

576,00 lei (TVA inclus)

Veioză REY TL1 negru 108005

340,00 lei (TVA inclus)

Veioză ROTARY TL1 smoke 108009

537,00 lei (TVA inclus)

Veioză sticlă JUNO TL1 silver smoke & negru 108002

794,00 lei (TVA inclus)

Veioză STRING TL1 alb 108006

481,00 lei (TVA inclus)