Veioze pentru dormitor

Veioza din dormitor conferă spațiului de dormit nivelul optim de iluminare pentru un plus de confort și un design rafinat. Așezate pe noptieră sau suspendate deasupra patului, aceste tipuri de veioze contribuie la crearea unei atmosfere liniștite, calme, care invită la visare. Pe site ți-am pregătit o serie de veioze pentru dormitor și lămpi de birou care se pot integra in orice tip de amenajare și care contribuie la crearea unei ambianțe confortabile în locuința ta.

Din ce stil poți alege o veioză de noptieră pentru dormitor?

În funcție de preferințe și de designul general abordat în locuință, poți alege modelul ideal de veioză pentru noptiere din următoarele stiluri disponibile pe site: clasic (Charm Collection), modern (Statement Collection), contemporan (Timeless Collection), industrial (Urban Collection) sau scandinav (Scandi Collection).

De menționat faptul că, pe baza acestor stiluri, veiozele de dormitor pot fi asortate simplu și rapid cu alte corpuri de iluminat din locuință precum lustrele, plafonierele, aplicele și multe altele disponibile în colecțiile Unique.

Cum alegi veioza pentru dormitor?

Pentru un grad optim de iluminare și accesorizare a dormitorului, trebuie să ții cont de o serie de sfaturi și caracteristici ale modelelor de veioze de noptieră, în funcție de:

  • Dimensiunea dormitorului – în spațiul de dormit ai nevoie de o lumină caldă, de intensitate redusă și care să îți confere un nivel sporit de confort. Din acest motiv, alege numărul de veioze de noptieră pentru dormitor în funcție de suprafața acestei camere.
  • Numărul surselor de iluminare – mai mult, pentru a face alegerea potrivită acordă atenție și numărului de surse de iluminare. Această caracteristică va determina intensitatea luminoasă, iar pe site îți punem la dispoziție modele cu o singură sursă sau cu trei.
  • Forma veiozei pentru dormitor – din catalogul de veioze de dormitor Unique poți alege modele cu picior înalt, în forme și linii geometrice moderne, tip glob sau opțiuni care se disting prin simplitate redusă la esență și funcționalitate.
  • Materiale și culori – un alt aspect important atunci când alegi o veioză de noptieră pentru dormitor constă în paleta cromatică și materialul din care aceasta este confecționată. Pe site poți alege modele în culori clasice, de la albastru, negru, alb sau maro și variațiuni ale acestuia precum ambra, bronz, cupru sau aur, redate în mare parte de materialul din care sunt veiozele concepute. De la lemn, metal, sticlă, ba chiar și acril, ciment sau material textil, modelele disponibile ating cel mai înalt nivel de calitate și garantează funcționalitate și rol estetic pentru o perioadă îndelungată de timp.

Te invităm să vezi pe site catalogul complet de veioze pentru dormitor și să alegi modelul potrivit amenajării din locuința ta. Pentru un plus de inspirație vezi și modelele de lampadare de dormitor, plafoniere de dormitor sau lustre de dormitor din aceleași colecții.

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Veioză dormitor

Afișez toate cele 21 de rezultate

Arată filtrele

Veioză KLASS TL1 gold

460,00 lei (TVA inclus)

Veioză ARAGON TL3 rose & alb opal

780,00 lei (TVA inclus)

Veioză ABEL TL1 albastru & crem

690,00 lei (TVA inclus)

Veioză ARAGON TL3 silver & alb opal

730,00 lei (TVA inclus)

Veioză CROWD TL1 negru & alb

580,00 lei (TVA inclus)

Veioză dormitor CALI TL1 alb & lemn

750,00 lei (TVA inclus)

Veioză dormitor JUNO TL1 ambra & gold

920,00 lei (TVA inclus)

Veioză dormitor VESTA TL1 alb opal & negru

590,00 lei (TVA inclus)

Veioză dormitor VESTA TL1 ambra & negru

660,00 lei (TVA inclus)

Veioză DRIFTER TL1 negru mat

790,00 lei (TVA inclus)

Veioză DRILL TL1 negru

460,00 lei (TVA inclus)

Veioză GALLANT TL1 negru & maro

590,00 lei (TVA inclus)

Veioză HARD TL1 negru & maro

250,00 lei (TVA inclus)

Veioză JUNO TL1 silver smoke & negru

790,00 lei (TVA inclus)

Veioză MEMORY TL1 aur & maro & alb

370,00 lei (TVA inclus)

Veioză noptieră ROTARY TL1 bronz

580,00 lei (TVA inclus)

Veioză noptieră ROTARY TL1 cupru

580,00 lei (TVA inclus)

Veioză REY TL1 negru

340,00 lei (TVA inclus)

Veioză ROTARY TL1 smoke

540,00 lei (TVA inclus)

Veioză STRING TL1 alb

400,00 lei (TVA inclus)

Veioză VIZIO TL1 negru

490,00 lei (TVA inclus)