Plafoniere de tavan

Plafoniera pentru tavan se alege, în general, în funcție de încăperea unde urmează a fi montată, în primul rând din punct de vedere funcțional, urmând criterii ce țin de puterea iluminatului și acoperirea spațiului, iar în al doilea rând din punct de vedere estetic, astfel încât să se integreze armonios cu designul întregului spațiu.

Ce stiluri de plafoniere de tavan poți alege pentru locuința ta?

În catalogul nostru de corpuri de iluminat, găsești mai multe tipuri de plafoniere, din mai multe colecții, în stilul pe care îl dorești: clasic (Charm Collection), modern (Statement Collection), contemporan (Timeless Collection), industrial (Urban Collection) sau scandinav (de unde poți alege o plafonieră scandinavă).

Cum alegi plafoniera de tavan în funcție de încăpere?

Pe piață se pot găsi mai multe tipuri de plafoniere, pe diferite modele, dimensiuni și stiluri, iar fiecare spațiu dintr-o locuință poate fi accesorizat cu un astfel de corp de luminat, ținând cont, desigur, de nevoile specifice și estetica de ansamblu.

  • Plafoniera pentru living este opțiunea cea mai comună pentru iluminarea acestei încăperi, fiind montată, de obicei, pe centrul tavanului pentru o dispersare mai amplă a luminii. Cu toate acestea, de multe ori este nevoie, în funcție și de dimensiunea spațiului, de completarea plafonierei de tavan și cu alte corpuri de iluminat (veioze, lampadare, aplice de perete etc.).
  • Plafoniera pentru dormitor vine, de obicei, cu o lumină destinată mai mult confortului ambiental, ceva mai caldă și mai relaxantă decât în alte încăperi din casă. Pentru dormitor, putem opta pentru plafoniere într-un stil mai puțin încărcat vizual, cu unul sau mai multe becuri. Mai mult, un sistem de iluminat reglabil poate fi o idee excelentă pentru acest spațiu, permițând ajustarea intensității luminii.
  • Plafoniera pentru hol are rolul principal de a ilumina spațiul respectiv, așadar este nevoie de o lumină mai clară și mai bine dispersată. În funcție de forma și dimensiunea holului, poți alege o plafonieră cu unul sau mai multe becuri, cu brațe sau cu capac. Utilitatea plafonierei pentru hol este completată de aspectele ce țin de design, materiale, cromatică etc.

De asemenea, ți-am pregătit colecții specifice din care poți alege plafoniere bucătărie pentru un design complet, în pas cu tendințele.

Care sunt criteriile prin care alegi o plafonieră de tavan de bună calitate?

Designul, structura și dimensiunea unei plafoniere sunt printre primele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când o alegi pentru oricare dintre încăperile din casă. De asemenea, este important să iei în considerare și materialele din care aceasta este confecționată, să te asiguri că sunt de bună calitate, rezistente și durabile.

Catalogul nostru de corpuri de iluminat cuprinde modele de plafoniere de tavan realizate din diferite materiale de înaltă calitate, precum metale sau aliaje metalice, sticlă, lemn, acril.

În ceea ce privește cromatica, indiferent de modelul de plafonieră de metal ales, acesta vine în nuanțele sugestive pentru metalul sau aliajul din care este confecționat (de exemplu, cromul, alama, cuprul), sau vopsit.

Descoperă pe site-ul nostru toate modelele de plafoniere de tavan pentru orice încăpere din casa ta, alături de alte categorii de corpuri de iluminat (lustre, aplice LED, un model modern de aplică interior etc.).

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Plafoniere

Afișez 1–24 din 28 de rezultate

Arată filtrele

Plafonieră CRYPTIC PL2 negru & gold

2.320,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP2 alama & alb

500,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP4 alama & alb

750,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră ARENA negru & imitație lemn

1.150,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom

1.420,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COLUMBUS PL4 crom & gold

1.550,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 alb

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră COMFORT 6 negru

1.450,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră DRILL PL1 alb

190,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EVOLUTION PL3 crom

890,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EXPLOSIVE PL3 gold & alb

2.010,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră FOREST PL5 crom

1.460,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră GLOW PL6 alb mat

1.830,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră HARD 2 negru & maro

350,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră KLASS PL5 gold

1.670,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL3 crom

1.200,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL5 crom

1.870,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal ABEL PL1 negru & crem

580,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal CROWD PL3 negru & alb

1.720,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal PETIT PL1 negru & alb opal

640,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL L alb mat

1.120,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră metal WINTERFELL S alb mat

310,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MINERVA PL5 rose metalizat

2.060,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră NEST PL2 coffee & alb

1.150,00 lei (TVA inclus)