Plafoniere sticlă

O plafonieră din sticlă se potrivește foarte bine încăperilor joase sau de mici dimensiuni, iluminând plăcut spațiile, dar ocupând puțin loc. Sticla este un material elegant și versatil, oferind jocuri interesante de lumini și un aer glam în orice încăpere, fie că vorbim despre living, hol sau dormitor.

Plafoniere din sticlă – idei de amenajare în funcție de cameră

Plafoniere pentru bucătărie

O plafonieră simplă din sticlă cu reflexii crom și mai multe surse de iluminare asigură luminozitatea optimă pentru orice bucătărie, dar și o doză de rafinament. Pe site-ul nostru găsești diferite culori și modele de plafoniere, în funcție de stilul de amenajare dorit, cum ar fi cel industrial sau scandinav. Acestea sunt pretabile spațiilor în care se gătește des și există mai mari șanse ca murdăria să se depună. Totuși, dacă nu gătești frecvent acasă, atunci poți alege modele mai deosebite de plafoniere.

Plafoniere pentru dormitor

O plafonieră din sticlă cu design elegant asigură o iluminare blândă și relaxantă a dormitorului, stabilind o atmosferă de calm și armonie, ideală pentru odihnă. Recomandăm pentru dormitor modelele noastre tip glob, care proiectează lumina într-un mod discret și rafinat, creând atmosfera perfectă pentru lectură, contemplație sau relaxarea pe timpul serii.

Plafoniere pentru hol

Adesea, holul de la intrare dispune de mai puțină lumină naturală, cât și de o suprafață mai redusă. De aceea, o plafonieră din sticlă poate fi o alegere mai bună decât instalarea unor lustre suspendate. Sticla va oglindi frumos nuanța tavanului, dând senzația unui spațiu mai aerisit. Alege un model de plafonieră care să scoată din anonimat holul și care să nu încarce vizual, ci doar să ilumineze plăcut și discret.

Plafoniere pentru living

O plafonieră din sticlă cu mai multe surse de iluminare și nuanțe aurii sau argintii va acapara cu siguranță toate privirile din living, asigurând o distribuire uniformă și elegantă a luminii. Fiind o încăpere generoasă în ceea ce privește spațiul, în sufragerie se pretează plafonierele cu mai multe brațe, care pot dispersa lumina în toate colțurile, pentru o vizibilitate sporită pe timp de noapte. Poți completa iluminarea ambientală din living cu ajutorul altor surse de lumină, precum lampadare sau aplice din sticlă, în funcție de nevoi.

De ce să alegi o plafonieră din sticlă?

  • Decor elegant: plafonierele din sticlă oferă un aspect rafinat în încăpere, cu străluciri aparte și designuri sofisticate. Sticla este un material translucid care permite luminii să se răspândească uniform și să creeze o atmosferă relaxantă și plăcută în cameră, indiferent de tipul acesteia și de stilul de amenajare ales. Plafonierele confecționate din șiruri de cristale de sticlă oferă mici spectacole de lumini pe perete, captând cu ușurință atenția.
  • Versatilitate: plafonierele din sticlă au diferite forme, stiluri și finisaje, ceea ce le face potrivite pentru multiple stiluri de decor, cum ar fi cel industrial, modern sau scandinav. Poți găsi pe site plafoniere cu forme geometrice moderne, modele cu elemente contemporane sau plafoniere cu design mai atipic.
  • Iluminare adecvată: datorită naturii sale translucide, sticla permite răspândirea uniformă a luminii în întreaga încăpere, iar plafonierele din sticlă oferă o iluminare difuză și blândă, fără a crea umbre inestetice. De asemenea, durabilitatea și rezistența la zgârieturi crește valoarea produselor, fiind corpuri de iluminat ușor de întreținut.

Sticla este un material apreciat și creează o atmosferă glam, cu un aer boem, dar totuși personalizat. Aceasta nu încarcă vizual, ci lasă loc jocurilor de lumini și umbre, scoțând la iveală structura plafonierei și invitând la relaxare într-un cadru armonios amenajat. Te invităm să descoperi pe site întregul catalog, cu modele de plafoniere din sticlă, plafoniere metal și multe altele.

Plafoniere sticlă

Afișez toate cele 12 rezultate

Arată filtrele

Aplică / Plafonieră GALILEI AP2 alama & alb 101023

561,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP4 alama & alb 101024

795,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră EVOLUTION PL3 crom 140009

890,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră GLOW PL6 alb mat

1.835,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL3 crom 140011

1.202,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MAJESTIC PL5 crom 140012

1.871,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră MINERVA PL5 rose metalizat 140006

2.059,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră NEST PL2 coffee & alb 100016

1.248,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră sticlă EXPLOSIVE PL3 gold & alb 100002

2.005,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră sticlă KLASS PL5 gold 140010

1.656,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră sticlă ORCHIDE PL5 smoke & crom 140005

1.791,00 lei (TVA inclus)

Plafonieră sticlă și metal PETIT PL1 negru & alb opal 100012

691,00 lei (TVA inclus)