Aplice de interior

O aplică de interior te ajută să pui la punct amenajarea locuinței tale, fie că vorbim despre living, dormitor, spațiu de trecere sau bucătărie. Acestea pot fi montate simplu și rapid pe tavan sau perete și pot fi asortate cu alte elemente din încăpere pentru a obține un design plăcut și modern. Astfel, pe site ți-am pregătit un catalog bogat de aplice de interior din care poți alege o aplică de perete modernă, ba chiar și o plafonieră de tavan în stiluri clasice care să armonizeze subtil amprenta proprie a locuinței.

Ce caracteristici are o aplică de interior?

Există o serie de caracteristici care stau la baza cosntrucției unei aplice de interior. Dacă îți dorești un astfel de corp de iluminat, iată care sunt principalele caracteristici care te vor ajuta să filtrezi opțiunile și să iei cea mai bună decizie:

  • Dimensiunea și forma – deoarece o aplică de interior poate fi plasată atât pe tavan, cât și pe perete, forma acesteia este versatilă, fiind potrivită diferitelor spații de locuit. Pe lângă formă, dimensiunea aplicei va juca un rol fundamental în crearea unei atmosfere calme, liniștitoare, prin distribuirea uniformă a luminii în întreaga încăpere. 
  • Culoarea – corpul aplicei de interior poate servi drept obiect de decor în adevăratul sens al cuvantului, prin împletirea utilului cu plăcutul. Astfel, poți opta pentru aplice de interior în nonculori ușor de asortat cu alte elemente de încăpere sau poți atrage toată atenția asupra aplicei de interior, în culori puternice sau forme care ies din tiparele clasice. 
  • Materialul corpului aplicei de interior – culoarea este redată de cele mai multe ori de materialul din care este confecționată aplica de interior. Din catalogul disponibil pe site poți opta pentru modele realizate atent din materiale premium cum sunt acrilul, cimentul, cuprul, metalul sau sticla, în diverse combinații.
  • Tehnologii de iluminare – pentru a reda stilul clasic al corpurilor de iluminat poți opta pentru becurile clasice, însă becurile LED sunt recomandate pentru eficientizarea energetică a întregii locuințe. Mai mult, există modele din care poți alege o aplică de interior inteligentă, care are și funcție de încărcare a telefonului mobil și care se potrivește de minune în orice tip de dormitor modern.

Este important de știut că toate modelele respectă standardele de siguranță și de calitate. Acestea prezintă izolație dublă sau întărită fără a fi nevoie astfel de împământare. Indiferent de modelul ales, achiziția aplicei de interior va fi în mod sigur o investiție de lungă durată, care va armoniza design-ul locuinței.

Din ce stil poți alege o aplică de interior?

Pe site-ul nostru se evidențiază mai multe colecții și stiluri din care poți alege o aplică de interior potrivită amenajării locuinței tale, de la clasic (Charm Collection), modern (Statement Collection), contemporan (Timeless Collection), industrial (Urban Collection) sau scandinav (Scandi Collection).

Pentru o ambianță completă redată de un grad de iluminare favorabil tuturor încăperilor, poți opta și pentru un lampadar, corpuri de iluminat suspendate sau o veioză de birou așezată pe biroul din spațiul de lucru. Pentru spațiile slab iluminate și reduse ca suprafață, poți combina aplicele de perete cu o plafonieră de hol, iar pentru spațiile de relaxare din sufragerie cu o plafonieră de living. Mai mult, ți-am pregătit și modele speciale pentru băi din care poți alege o aplică de baie rezistentă la umiditate sau modele moderne din care poți alege mai multe aplice cu LED sau aplice de exterior.

De ce să alegi o aplică de interior de pe Unique by Klausen?

Oferim consultanță gratuită. Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuită. Livrare în toată țara prin curierat rapid. Livrare gratuită la ridicarea produselor din showroom-ul Unique, din Cluj Napoca, str. Calea Mănăștur, nr. 38-40.

Aplice interior

Afișez 1–24 din 36 de rezultate

Arată filtrele

Aplică / Plafonieră GALILEI AP2 alama & alb

500,00 lei (TVA inclus)

Aplică / Plafonieră GALILEI AP4 alama & alb

750,00 lei (TVA inclus)

Aplică AQUINA alb & crom

150,00 lei (TVA inclus)

Aplică AQUINA alb & crom

230,00 lei (TVA inclus)

Aplică AQUINA alb & crom

290,00 lei (TVA inclus)

Aplică ARIA alb mat & alb opal

390,00 lei (TVA inclus)

Aplică ARIA bronz & alb opal

390,00 lei (TVA inclus)

Aplică ASGARD AP1 ambra & gold & negru

410,00 lei (TVA inclus)

Aplică ASGARD AP1 smoke & gold & negru

410,00 lei (TVA inclus)

Aplică BOARD L negru mat & crom & alb

840,00 lei (TVA inclus)

Aplică BOARD R negru mat & crom & alb

840,00 lei (TVA inclus)

Aplică CHAMPAGNE gold & crom

230,00 lei (TVA inclus)

Aplică CHAMPAGNE gold & crom

310,00 lei (TVA inclus)

Aplică COMFORT AP1 alb

340,00 lei (TVA inclus)

Aplică CROWD AP1 negru & alb

590,00 lei (TVA inclus)

Aplică CRYPTIC AP1 negru & gold

470,00 lei (TVA inclus)

Aplică DRIFTER AP1 negru mat

480,00 lei (TVA inclus)

Aplică DRILL AP1 alb

330,00 lei (TVA inclus)

Aplică ESMOND AP1 crom & transparent

540,00 lei (TVA inclus)

Aplică EXPLOSIVE AP1 gold & alb

930,00 lei (TVA inclus)

Aplică HERA alama & alb opal

440,00 lei (TVA inclus)

Aplică HOLD AP1 alb & rose gold

410,00 lei (TVA inclus)

Aplică KLASS AP1 gold

360,00 lei (TVA inclus)

Aplică MEMORY AP1 alb & maro

470,00 lei (TVA inclus)