Aplice albe

Aplicele albe conferă luminozitate și deschidere oricărui spațiu, ajutând la crearea unei atmosfere primitoare și a unui ambient aerisit. Aplicele albe pot fi alegeri inspirate pentru decorurile clasice, scandinave sau conteporan-minimaliste, dar pot fi și piese statement în contrast cu un perete închis la culoare.

Aplice albe – idei de amenajare

Aplice baie

Aplicele albe merg de minune în amenajarea băilor, fie că vorbim de băi fără iluminare naturală, băi reduse ca dimensiuni sau băi spațioase. Indiferent de forma și mărimea băii, o aplică albă poziționată deasupra chiuvetei sau a unei etajere va asigura luminozitatea de care ai nevoie și va crea o atmosferă intimă și discretă în baie.

Pe site-ul nostru găsești diferite culori și modele de aplice, în funcție de stilul de amenajare dorit, cum ar fi cel industrial sau modern. De asemenea, poți opta pentru diferite dimensiuni de aplice albe și una sau mai multe surse de iluminare.

Aplice exterior

Aplicele de exterior sunt special confecționate în așa fel încât să fie rezistente de-a lungul timpului la intemperii, diferențe de temperatură și alți factori de mediu. Astfel, te poți bucura de o iluminare blândă și binevenită atunci când te întorci acasă seara sau când preferi să te relaxezi pe terasă până târziu în noapte.

Alege o aplică albă pentru exterior pentru vizibilitate sporită. Aceasta este ușor de curățat, iar lumina distribuită uniform te va ajuta să vezi în jurul tău. Totodată, vei avea mereu la îndemână o sursă de iluminare atunci când rămâi până târziu în grădină și vei putea fi atent la tot ce se întâmplă în jur.

Aplice interior

Optează pentru aplice albe de interior dacă îți dorești camere frumos iluminate din mai multe colțuri și o amenajare personalizată. Cu mai multe aplice, poți organiza iluminarea ambientală după bunul plac, putând ajusta, la nevoie, gradul de luminozitate din cameră. De asemenea, poți completa decorul cu lustre suspendate sau lampadare, pentru mai mult stil.

Aplicele albe de interior se potrivesc foarte bine decorurilor simple sau eclectice, sunt ușor de asortat cu mobila și culorile pereților și pot fi integrate într-un mod discret sau original. Aplicele albe pot fi montate deasupra noptierelor sau patului, de-a lungul unei mese așezate lateral, de-o parte și de alta a unei canapele, pe holul de la intrare sau chiar ca sursă de iluminare a unor obiecte de artă sau colecție. Opțiunile sunt numeroase și variate.

Aplice LED

O aplică albă LED va lumina armonios încăperea, iar consumul de energie electrică va fi unul scăzut. Aplicele LED sunt variante moderne pentru reducerea facturilor, dar fără a compromite calitatea sau intensitatea iluminării.

De ce să alegi o aplică albă?

  • Decor elegant: aplicele albe au o aparență curată și elegantă. Acestea pot completa perfect designul unei încăperi amenajate în stil clasic, rustic, industrial sau modern și pot crea o atmosferă calmă și plăcută.
  • Versatilitate: aplicele albe se potrivesc cu aproape orice stil de decor și orice tematică. Ele pot fi integrate în living, dormitor, bucătărie, baie, hol sau birou. Albul poate fi discret sau scos în evidență prin contrast, ceea ce lasă loc imaginației.
  • Iluminare sporită: aplicele albe pot crea senzația de mai multă lumină, datorită pigmentului și a faptului că lumina nu este captată de suprafețe închise la culoare, ci, dimpotrivă, este reflectată în restul camerei. Acest lucru ajută mai ales în cazul încăperilor de dimensiuni reduse, unde senzația de spațialitate este de dorit.

 

Aplicele albe pot crea o atmosferă primitoare, deschisă și reconfortantă. Le poți monta în locurile unde ai nevoie de mai multă lumină sau poți opta pentru un decor luminat integral cu ajutorul unor aplice. Acestea sunt ușor de întreținut și oferă posibilitatea de a regla intensitatea și cantitatea de lumină din casă. Pentru mai multe idei, te invităm să descoperi și colecțiile noastre de plafoniere și veioze.

Aplice albe

Afișez toate cele 12 rezultate

Arată filtrele

Aplică AQUINA alb & crom 146004

150,00 lei (TVA inclus)

Aplică AQUINA alb & crom 146005

230,00 lei (TVA inclus)

Aplică AQUINA alb & crom 146006

290,00 lei (TVA inclus)

Aplică ARIA alb mat & alb opal 146015

393,00 lei (TVA inclus)

Aplică COMFORT AP1 alb 141011

338,00 lei (TVA inclus)

Aplică DRILL AP1 alb 101009

331,00 lei (TVA inclus)

Aplică MEMORY AP1 alb & maro 101021

470,00 lei (TVA inclus)

Aplică RUBY alb mat & alb opal 146012

406,00 lei (TVA inclus)

Aplică RUBY alb mat & alb opal 146013

617,23 lei (TVA inclus)

Aplică STARLIGHT alb mat & crom 146007

252,00 lei (TVA inclus)

Aplică STARLIGHT alb mat & crom 146008

379,00 lei (TVA inclus)

Aplică STRING AP1 alb 101007

235,00 lei (TVA inclus)