Proiecte de design interior

Industrial și Wabi Sabi într-un living original și echilibrat. Proiect de Daniela Armașu

     

Cuvintele cheie de la care a pornit proiectul au fost primitor, cald, funcțional.

Beneficiarii și-au dorit ca spațiul amenajat să fie relevant pentru stilul lor de viață, cu atât mai mult cu cât schimbările recente datorate pandemiei au modificat echilibrul rolurilor pe care le îndeplinește livingul, devenind și spațiu de lucru și zonă de relaxare și loc de joacă pentru copii. Astfel, ne-am propus să creăm un mediu în care toate aceste valențe de utilizare a spațiului să se regăsească, într-un mod armonios și cu o notă ce evocă personalitatea și preocupările proprietarilor.

Proiectul combină elemente industriale, urbane (sticlă, metal, piatră) cu elemente  Wabi – Sabi, stilul japonez bazat pe arta de a găsi frumusețea în imperfecțiune , autenticitate și contemplarea naturii.

     

Zona de zi de tip open-space pune în valoare frumusețea materialelor naturale.

Blatul din lemn natural pare să plutească, într-un mod nefiresc, de vis, susținut de picioarele din sticlă transparentă.  Mobilierul ales este unul minimalist, cu note naturale și ecouri brâncușiene.

Lumina este un element esențial în crearea atmosferei dorite: încăperea beneficiază de ferestre generoase și corpurile de iluminat alese, Lustre Asgard de la Unique By Klausen , care contribuie la aerul scenografic al camerei.

 

Despre Daniela Armașu

Prefer să desenez în loc să vorbesc. A desena este mai rapid şi lasă mai puţin loc pentru minciuni.  – Le Corbusier 

Am absolvit facultatea de Arte și Design din Cluj-Napoca și lucrez în domeniul designului de interior de aproape 3 ani.

Îmi place să descopăr oamenii prin modul lor de viață, stil și obiceiuri. În fiecare proiect încerc  să îmbin în casele beneficiarilor funcționalul cu frumosul.

Mai multe detalii despre Daniela și proiectele realizate de ea găsiți aici.