Proiecte de design interior

Unique Design Challenge “One lighting bulb – infinite unique experiences’’

 

Suntem încântați să lansăm primul concurs de design corpuri de iluminat, UNIQUE Design challenge -One lighting bulb – infinite unique experiences, în parteneriat cu Universitatea de Arte și Design din Cluj, luni, 26 aprilie.

Provocarea se adresează studenților de anul II de la facultatea de Design din cadrul UAD Cluj, coordonați de dl. Asistent univ. dr. Octavian Simion și constă în proiectarea, realizarea și prezentarea unui corp de iluminat coerent cu criteriile estetice ale brandului Unique, pornind de la un bec led. Proiectele care se vor clasa pe primele 3 poziții în urma evaluării de specialitate și a votului oferit de public vor fi premiate, iar produsele vor fi expuse în showroom-ul Unique Lighting din Cluj-Napoca, calea Mănăștur 38-40.

Căpățînă Veronica-Nicoleta

Hera x Unique Design Challenge

Hodorog Valentin-Eduard

Shaya x Unique Design Challenge

Unique este un proiect de a aduce frumosul accesibil în casele românilor, pornind de la iluminat.  Această misiune se bazează pe valorile noastre:

  • pe o abordare win-win-win, în care punem în echilibru beneficiile oferite clientului, cele oferite comunității și câștigurile companiei,
  • inovație tehnologică, orientare către soluții durabile și sustenabile din punct de vedere al impactului asupra mediului,
  • educarea publicului pe criterii estetice și tehnice în domeniul iluminatului,
  • realizarea de parteneriate cu firme și artiști locali cu care împărtășim aceleași valori/principii.

Concursul este un prim pas prin care punem în practică misiunea Unique Lighting. Prin acest proiect dorim să inițiem un dialog pe tema iluminatului, care să faciliteze calibrarea între viziunea creativă, cerințele și așteptările clienților (beneficiari finali) și cerințele producătorilor și comercianților de corpuri de iluminat.

Link formular de inscriere: https://forms.gle/d9oQGhCLCiL53dfD6

Întâlnire dedicată prezentării proiectului – Imagini din showroom-ul Unique