Noutăți

Proiect rezidențial Cluj-Napoca

Într-un stil de amenajare care îmbină eleganța minimalistă cu influențele contemporane și scandinave, corpurile de iluminat creează un fundal liniștitor și versatil, care se poate adapta ușor la paleta de culori neutre, predominant în nuanțe de crem și bej, contribuind astfel la crearea unei atmosfere calde și relaxante.

Suspensia Liv nu doar că adaugă un element vizual interesant, dar și contribuie la distribuirea uniformă a luminii. Cele două cercuri luminoase adaugă o notă de eleganță și subtilitate, completând armonios întregul ansamblu. Suspensia LIV este ideală pentru un living modern și contemporan. Forma geometrică și finisajele aurii adaugă o notă de lux și rafinament. Poate fi plasată deasupra unei mese de cafea sau în centrul camerei, pentru a crea un punct focal vizual impresionant. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge un element de eleganță și modernitate în designul interior. Indiferent de contextul în care este utilizată, suspensia LIV va transforma orice încăpere într-un spațiu rafinat și plin de personalitate.

Unique

Corpul de iluminat Juniper aduce un aer sofisticat și modern oricărei încăperi, datorită designului său elegant și al detaliilor rafinate. Lumina difuză a sferelor de sticlă creează o atmosferă caldă și primitoare, ideală pentru cinele în familie sau întâlnirile cu prietenii.

Cu un design modern aplica Galilei se integrează armonios în diverse tipuri de încăperi, oferind atât funcționalitate, cât și un impact estetic deosebit. Aplica Galilei emană un farmec subtil și jucăuș, aducând lumină și prospețime în orice încăpere.

Unique

Brațele lustrei Drifter 9 sunt dispuse asimetric, aducând un echilibru vizual și dinamism spațiului. La capetele fiecărui braț se află lentilele cu LED, care asigură o iluminare eficientă și contribuie la estetica modernă a piesei. Drifter 9 este o declarație de stil, o îmbinare perfectă între funcționalitate și estetica modernă, care transformă orice spațiu într-un loc deosebit și primitor.

Unique

String este o piesă unică și impresionantă, ideală pentru interioarele contemporane și industriale. Aspectul texturat al betonului conferă un caracter industrial și brut, in timp ce delicatețea sticlei alb opal aduce o notă de eleganță și rafinament, atenuând duritatea betonului creând astfel o atmosferă caldă și primitoare. Liniile curate ale lustrei și finisajul simplu ale betonului se integrează armonios în designurile moderne și minimaliste.

Unique

Gama Radian combină eficiența cu un design minimalist, oferind soluții de iluminat fiabile și estetice pentru spații diverse. Este alegerea perfectă pentru cei care doresc un iluminat direcțional sau de accent, fără a compromite siguranța și durabilitatea în spațiile umede. Aplica Radian se remarcă printr-un design simplu și discret, fiind concepută pentru a se integra armonios în diverse spații. Această linie de corpuri de iluminat este lipsită de ornamente sau detalii excesive, concentrându-se pe funcționalitate și estetică minimalistă.

Unique

Indiferent de stilul de decor sau de încăpere, plafoniera Paddy se integrează perfect, aducând un plus de valoare și rafinament spațiului dumneavoastră.
Oferim consultații gratuite și vă invităm să accesați site-ul nostru pentru a vă programa. Echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi suportul necesar și a răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră – vă așteptăm cu drag!