Proiecte de design interior

Oprind clipa…

 

În lumea noastră agitată, mereu în mișcare, sunt momente în care am dori ca timpul să stea în loc, pentru a le savura pe deplin, din toate unghiurile.

Poezia curgerii solidificate are, pentru Silviu Aldea de la Atelier Mass, o inspirație naturală, fie că ne gândim la lava pietrificată, la treptele unei cascade sau la relieful înghețat al unui aisberg.

 

 

Cu ingeniozitate, arhitecta a creat măsuța de cafea Lava, care îmbină funcționalitate, inspirație artistică și o realizare surprinzătoare, pentru a da clipelor frumoase o nuanță de eternitate.

Masa de cafea LAVA a fost creată dintr-o suprafață continuă, fără alte componente, cu o singură linie fluidă. Este o piesă de mobilier de design contemporan care dă impresia unei suprafețe care plutește, aparent fără nici un efort.

Masa de cafea Lava poate fi achziționată din Showroomul Unique, din Cluj-Napoca, calea Mănăștur nr. 38-40.

Despre Atelier MASS

Atelier MASS este un studio de arhitectură din Cluj, fondat în martie 2011 de către patru prieteni, foști colegi, care împărtășeau aceeași pasiune pentru proiecte care să depășească limitele practicii profesionale și care colaboraseră la diverse concursuri de-a lungul timpului.

Pe baza experienței multidisciplinare, munca noastră de design caută noi colaborări cu specialiști din alte discipline pentru a crea soluții mai bune. Mai mult, suntem personal implicați în diferite domenii conexe arhitecturii. Esențial este interesul comun în cercetarea mediului urban românesc și identificarea unor soluții de îmbunătățire simple, la scară mică, cât și a tendințelor de dezvoltare viitoare care vor contura mediul nostru online și offlline.

Mai multe detalii despre activitatea Atelier MASS – https://ateliermass.ro/