Lumina prinde viață cu creații unice Alege lumina!

Lumina prinde viață cu creații unice Alege lumina!

Fii diferit !

Light+Building 2024 Frankfurt este unul dintre cele mai importante târguri internaționale pentru tehnologia de iluminat și construcții. Desfășurându-se în perioada 3-8 Martie și fiind organizat de Messe Frankfurt GmbH. Fiind un eveniment de referință în industrie la nivel global. Atrage profesioniști, producători, arhitecți, designeri, ingineri și mulți alți experți din întreaga lume. Evenimentul servește ca platformă centrală pentru prezentarea celor mai recente inovații și tendințe în domeniul iluminatului. Ingineriei electrice, precum și automatizării locuințelor și clădirilor.
Messe Frankfurt GmbH, în calitate de organizator. Stabilește o sinergie unică între lumină. Design și tehnologie inteligentă de construcții cu Light+Building.

Produsele și serviciile prezentate la târg includ tehnologii LED, sisteme de gestionare a luminii, tehnologie de securitate, soluții pentru case inteligente, precum și software și aplicații pentru controlul clădirilor. Astfel, târgul oferă oportunitatea excelentă de a obține o privire de ansamblu cuprinzătoare asupra pieței și de a intra în contact direct cu principalii furnizori și experți din domeniu.

În acest an suntem cu adevărat onorați să se numărăm printre expozanții prezenți în cadrul acestui eveniment de amploare. Cu brandul Unique By Klausen, având un stand dedicat, unde vom expune cele mai recente inovații în domeniul nostru.
Experiența acumulată de-a lungul celor 30 de ani în domeniu ne dă oportunitatea să aducem elemente unice de amenajare a spațiului prin creațiile Unique by Klausen, îmbinând funcționalitatea cu designul inovator. Oferim distincție și calitate sub un brand renumit din România, transformăm viziunile în realitate inspirând prin fiecare produs și rezonăm cu tradiția și inovația, creând conexiuni autentice între trecut și prezent.

Fii UNIC !

Colecțiile noastre de corpuri de iluminat, permit adaptarea iluminatului la necesitățile individuale și preferințe, rezultând o experiență vizuală remarcabilă și plăcută:
• Desinguri brevetate: Fluctus – O simbioză perfectă între funcționalitate și unicitate.
• Minimalism luminos: Line / Essential / Vizio – Forme simple, lumină subtilă, design contemporan.
• Lumini punctuale și liniare: Shape – Flexibilitate în iluminat.
• Corpuri de iluminat magnetice: Technical – Soluții personalizate pentru diferite spații prin evidențiere și accente.

Fluctus este o gama de corpuri de iluminat cu adevărat specială. Deorece reprezintă primul design dezvoltat în parteneriat cu firma de arhitectură Atelier MASS.
Acest brevet reflectă angajamentul nostru față de inovație și design. Când optați pentru Fluctus, alegeți o soluție exclusivă, care adaugă un plus de valoare spațiului dumneavoastră.

Fiecare element al acestei game, de la aplica de perete la suspensiile îndrăznețe. Emană eleganță și grandoare, aducând o notă distinctivă fiecărui spațiu.

Frankfurt-Light + Building 3-8 Martie 2024 este o oportunitate unică de a explora împreună cele mai noi tendințe și tehnologii din industrie. În cazul în care aveți în plan să vizitați târgul, vă invităm cu drag la standul nostru (Hall 6.0, D55) unde veți avea ocazia să explorați colecții inovative Unique by Klausen.

Vezi brosura

Vezi Blog