Noutăți

Lumina prinde viață cu creații unice. ALEGE LUMINA!

Light+Building 2024 Frankfurt este unul dintre cele mai importante târguri internaționale pentru tehnologia de iluminat și construcții, care se va desfășura în perioada 3-8 martie organizat în Frankfurt.

Fiind un eveniment de referință în industrie la nivel global, atrage profesioniști, producători, arhitecți, designeri, ingineri și mulți alți experți din întreaga lume. Evenimentul servește ca platformă centrală pentru prezentarea celor mai recente inovații și tendințe în domeniul iluminatului, ingineriei electrice, precum și automatizării locuințelor și clădirilor.
Messe Frankfurt GmbH, în calitate de organizator, stabilește o sinergie unică între lumină, design și tehnologie inteligentă de construcții cu Light+Building.

Alege lumina!

Produsele și serviciile prezentate la târg includ tehnologii LED, sisteme de gestionare a luminii, tehnologie de securitate, soluții pentru case inteligente, precum software și aplicații pentru controlul clădirilor. Astfel, târgul oferă oportunitatea excelentă de a obține o privire de ansamblu cuprinzătoare asupra pieței și de a intra în contact direct cu principalii furnizori și experți din domeniu.

În acest an suntem cu adevărat onorați să ne numărăm printre expozanții prezenți în cadrul acestui eveniment de amploare cu un stand dedicat, unde vom expune cele mai recente inovații în domeniul nostru.

Experiența acumulată de-a lungul celor 30 de ani în domeniu ne dă oportunitatea să aducem elemente unice de amenajare a spațiului prin creațiile Unique by Klausen, îmbinând funcționalitatea cu designul inovator.

Oferim distincție și calitate sub un brand renumit din România, transformăm viziunile în realitate inspirând prin fiecare produs și rezonăm cu tradiția și inovația, creând conexiuni autentice între trecut și prezent.
Colecțiile noastre de corpuri de iluminat, permit adaptarea iluminatului la necesitățile individuale și preferințe, rezultând o experiență vizuală remarcabilă și plăcută:
• Desinguri brevetate: Fluctus – O simbioză perfectă între funcționalitate și unicitate.
• Minimalism luminos: Line / Essential / Vizio – Forme simple, lumină subtilă, design contemporan.
• Lumini punctuale și liniare: Shape – Flexibilitate în iluminat.
• Corpuri de iluminat magnetice: Technical – Soluții personalizate pentru diferite spații prin evidențiere și accente.

Fluctus

Fluctus este o gamă de corpuri de iluminat cu adevărat specială, deorece reprezintă primul design dezvoltat în parteneriat cu firma de arhitectură Atelier MASS.
Acest brevet reflectă angajamentul nostru față de inovație și design. Când optați pentru Fluctus, alegeți o soluție exclusivă, care adaugă un plus de valoare spațiului dumneavoastră.

Fiecare element al acestei game, de la aplica de perete la suspensiile îndrăznețe, emană eleganță și grandoare, aducând o notă distinctivă fiecărui spațiu.

Line

Cu un puternic impact arhitectural, gama Line este o inovație ce aduce o serie de beneficii semnificative pentru confortul și eficiența iluminării într-o notă a minimalismului contemporan. Funcția de dimabilitate și senzorul inteligent asigură un iluminat ce poate crea o atmosferă diferită în diverse contexte, de la ambientală până la cea de lucru sau de relaxare. Corpul este echipat cu lentile optice speciale, cu un indice unificat de orbire (UGR) <9, care asigură confort vizual și protecție sporită ochilor la contactul cu lumina.

Shape

Shape – Iluminatul redefinit prin joc și creativitate

Cu un design inovator de spoturi și bare LED luminoase, aducem în casele și spațiile dvs. un concept jucăuș și versatil – Shape.

Jucându-vă cu umbrele și luminile veți descoperi modalitatea de a vă personaliza spațiul într-un mod nou și captivant. Spoturile și barele LED individuale se pot combina într-o varietate de configurații, permițându-vă să creați forme unice și să explorați diferite aranjamente geometrice. Culoarea este adesea folosită în mod strategic, nuanțele neutre încurajând o senzație de echilibru și armonie.

Vizio

Întâmpinați o nouă eră în iluminatul modern, unde funcționalitatea se întâlnește cu estetica, iar eficiența devine sinonimă cu eleganța. Gama Vizio aduce în atenția dvs. corpuri de iluminat liniare, cu tehnologie LED, care reprezintă răspunsul perfect pentru spațiile moderne, oferind un design minimalist și adaptabilitate în orice mediu. Linia și formele sunt simplificate la maxim, iar spațiile sunt curate și ordonate, promovând o senzație de ordine. Manifestare a esteticii minimalist-contemplativă, având un design conceptual distins, corpurile de iluminat din  gama Vizio își îmbrățișează utilitatea fără a compromite eleganța. Elementele esențiale, conturate de linii precise, reprezintă o redefinire a conceptului de luminozitate într-un mod plin de subtilitate.

Slim Magnetic Lighting System

Eficiență energetică superioară: Aceste spoturi sunt echipate cu LED-uri de înaltă performanță, care oferă un iluminat puternic, dar în același timp consumă foarte puțină energie electrică.
Montaj versatil: Datorită designului lor ingenios, aceste spoturi pot fi montate pe orizontală sau pe verticală, pentru a evidenția obiectele sau elementele decorative. Reglarea unghiului de iluminat vă permite să creați atmosfera potrivită în orice încăpere.
Design modern și eleganță: Cu un design minimalist și finisaje de înaltă calitate, aceste spoturi adaugă un aspect contemporan și sofisticat oricărui spațiu în care sunt montate.
Control avansat al luminii: Oferă posibilitatea de a regla intensitatea luminii și temperatura de culoare, astfel încât să puteți personaliza iluminarea în funcție de preferințele dvs. sau de nevoile momentului.
Durabilitate și fiabilitate: Cu o construcție solidă și durabilă, aceste spoturi au o durată lungă de viață și necesită întreținere minimă.

Frankfurt-Light + Building 3-8 martie 2024 este o oportunitate unică de a explora împreună cele mai noi tendințe și tehnologii din industrie. În cazul în care aveți în plan să vizitați târgul, vă invităm cu drag la standul nostru (Hall 6.0, D55) unde veți avea ocazia să explorați conceptul PLAY marca Unique by Klausen.