Noutăți

Preambul 3-8 martie Light + Building 2024

În perioada 3-8 martie, am avut ocazia să participăm ca expozanți la prestigiosul târg internațional Light + Building 2024, desfășurat la Frankfurt. A fost o oportunitate captivantă de a împărtăși pasiunea noastră pentru designul de iluminat și de a prezenta colecțiile exclusiviste.

De-a lungul celor șase zile ale evenimentului, am fost profund impresionați de entuziasmul și interesul manifestat de către vizitatori. Atmosfera vibrantă și interacțiunile cu profesioniștii din întreaga lume au creat un cadru extraordinar pentru schimburi de idei și inspirație.

Concept PLAY

CONNECT   RECONNECT   REPEAT

Colecțiile noastre au fost primite cu brațele deschise de către public, iar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit a depășit cu mult așteptările noastre.

De la designul elegant și sofisticat până la inovațiile tehnologice de ultimă generație, am fost încântați să vedem cum vizitatorii au fost captivați de diversitatea și calitatea produselor noastre precum și de conceptul PLAY.

Impactul pe care l-au avut colecțiile noastre la târgul Light + Building 2024 Frankfurt nu se rezumă doar la reacțiile pozitive, ci și la conexiunile valoroase pe care le-am stabilit cu profesioniști din industrie și potențiali parteneri de afaceri. Ne-am simțit privilegiați să fim martori la modul în care produsele noastre au inspirat și au adus valoare în proiectele de iluminat ale participanților.

Mai mult decât simpli spectatori, am devenit catalizatorii unei schimbări de paradigme în domeniul iluminatului. Colecția patentată Fluctus, dezvoltată în parteneriat cu firma de arhitectură Atelier MASS, nu doar că a atras atenția, ci a stabilit un standard superior în ceea ce privește designul și performanța, inspirând și provocând ceilalți expozanți și participanții să redefinească conceptele de frumusețe și funcționalitate.

Reflectând asupra experienței noastre la acest eveniment de amploare, suntem încurajați și motivați să continuăm să aducem inovație și excelență în industria iluminatului.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul nostru și așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâlnim la viitoarele evenimente și proiecte!