Noutăți

Light comes to life with unique creations

 

Ne-am propus să redefinim granițele designului obișnuit, aducând în fiecare spațiu o notă futuristă și rafinată. Experiența celor 30 de ani în domeniul tehnologiei corpurilor de iluminat ne-a făcut să înțelegem că lumina este mai mult decât o simplă sursă, ea este o expresie a eleganței și a sofisticării. Astfel a luat naștere noua noastră colecțieFluctus, corpuri de iluminat cu adevărat speciale, primul design dezvoltat în parteneriat cu firma de arhitectură Atelier MASS. Acest brevet reflectă angajamentul nostru față de inovație și design de excepție.

Conceptul unic al gamei Fluctus este asemănător unei simfonii vizuale, unde linii fluide și forme curgătoare se întrepătrund cu eleganță, creând un dans de lumină și umbră. Oferă o senzație de fluiditate și își schimbă aspectul în funcție de unghiul de vizualizare. Fiecare detaliu al gamei Fluctus a fost meticulos conceput pentru a oferi o experiență de iluminare unică care să depășească orice așteptări.

Colecția exclusivistă își dezvăluie strălucirea prin două tipuri de suspensii și o aplică de perete, pregătite să încânte și să inspire, oferind o percepție a luminii de neegalat.

Permiteți corpurilor de iluminat Fluctus să transforme complet atmosfera din locuința sau spațiul de lucru adâugând un plus de valoare unică.

Choose light, be diferent, be unique!

 

#NewProjectUniquebyKlausen #uniquebyklausen #fluctusuniquebyklausen #fluctuspatentat