Noutăți

Love at first light! Valentine’s Day & Dragobete

În acest februarie plin de romantism, vă invităm să vă îndrăgostiți de selecția noastră de produse cu o reducere specială de până la 30% (12-25 februarie).

De la lustre elegante și lampadare sofisticate, până la aplice moderne și veioze delicate, gama noastră selectată cu grijă este perfectă pentru a completa decorul și a aduce o notă de rafinament în spațiul dumneavoastră.

Îndrăgostiți-vă de reducerile noastre în luna iubirii!

Klass – Rafinament în detaliile clasicului reinterpretat

Cu abajurul care îmbină sticla transparentă și o împletitură aurie, gama Klass vă oferă o lumină cu un joc subtil de umbre și lumini. O colecție sofisticată care aduce o aură specială spațiului, transformând iluminatul decorativ într-o experiență artistică și plină de farmec.

 

Explosive – Iubiți fiecare detaliu și bucurați-vă de atmosfera strălucitoare

Cu un design impresionant și o estetică uluitoare, această aplică de perete adaugă profunzime și textură oricărui decor interior. Poziționată în living, hol sau dormitor, devine imediat punctul focal al încăperii, captivând atenția și încântând simțurile cu frumusețea sa extraordinară.

 

Concrete – Lăsați-vă inspirat de o experiență urbană

Betonul este un material durabil și versatil, oferind un aspect industrial și contemporan. Finisajele interioare în contrast cu exteriorul din beton, vin în aplificarea reflexiilor luminoase, dând un aspect contemporan.

Drill Descoperiți eleganța și simplitatea unei iluminări moderne

Indiferent dacă doriți să completați un decor modern sau să revitalizați un spațiu clasic, aceste corpuri de iluminat tubulare reprezintă alegerea ideală pentru a aduce luminozitate și rafinament. Forma tubulară cu inserții circulare creează fâșii de lumină creative, iar amplasarea a două sau a mai multor mijloace de iluminat în aceeași încăpere oferă o vizibilitate clară

 

Gallant – Întâmpinați lumina și rafinamentul cu un lampadar de dimensiuni mari

Gallant aduce un echilibru între funcționalitate și stil, devenind parte integrantă a esteticii oricărui decor. Abajurul textil fin este alegerea perfectă pentru a dispersa lumina într-un mod plăcut și relaxant, creând o atmosferă primitoare și confortabilă în încăpere.

 

Create – Expresia unei eleganțe rafinate și a unei estetici impecabile.

Cu reflexii metalice care se oglindesc în sticlă, fiecare suspensie devine o operă de artă în sine. Detaliile fine și finisajele impecabile adaugă un nivel suplimentar de sofisticare și eleganță, transformând simpla funcție de iluminare într-o experiență vizuală memorabilă.

 

Galilei – Farmec subtil și jucăș care aduce lumină și prospețime în orice încăpere

Cu un design captivant, aplicele Galilei transformă orice spațiu într-un loc plin de eleganță, aducând un element distinctiv și sofisticat în decorul interior. Am înnoit gama noastră cu aplica – Galilei Black, unde metalul negru și globurile alb opalescente creează un joc de lumini și contraste.

GrapesBoabe” de lumină ce creează un ambient plin de farmec și rafinament

Iluminarea graduală este metoda perfectă pentru spațiile generoase, având ca scop să ofere vizibilitate încăperii. Cu o structură fin lucrată și detalii atent conturate, acest corp de iluminat este mai mult decât o simplă sursă de lumină, este o operă de artă în sine. Fie că este amplasat în living, în sufragerie sau într-un colț special al casei tale, acesta va deveni cu siguranță punctul focal al încăperii, captivând atenția și încântând simțurile cu frumusețea sa inconfundabilă.

 

NestUn corp de iluminat modern și elegant pentru orice spațiu

Materialele de înaltă calitate se îmbină cu pârghiile metalice dispuse pe orizontală, oferind un aspect modern și sofisticat. Duritatea metalului în stil “cage” cu delicatețea sticlei alb opal creează o îmbinare atrăgătoare.

 

Rey – Contrast și distincție

Abajururile rotunde și transparente care permit luminii să strălucească  într-un mod subtil și delicat, se îmbină armonis cu contrastul unui cadru metalic negru, oferindu-vă  experiența unui iluminat plin de rafinament și eleganță.

 

Aria – Frumusețea se găsește în simplitate

Cu un finisaj metalic disponibil în nuanțe de bronz sau alb, această aplică se integrează armonios într-o varietate de scheme de decor. Fie că este montată în interior sau în exterior, aplica Aria excelează prin estetica sa minimalistă și rafinată.

Descoperă bucuria reducerilor de până la 30% la produsele selectate! Călătorește prin universul nostru de oferte și îndrăgostește-te de prețurile speciale din luna iubirii! Alege acum și adaugă un strop de pasiune în coșul tău de cumpărături. #ShoppingCuDragoste 💕🛍️

👉 Accesează regulamentul