Noutăți

Iluminatul ambiental perfect pentru orice spațiu – Reduceri de până la 30% de Black Friday!

Cu ocazia campaniei de Black Friday, îți prezentăm o colecție captivantă de corpuri de iluminat care vor aduce o notă inconfundabilă fiecărui colț al căminului tău.

Aceste opere de artă luminoase au fost concepute pentru a combina estetica cu funcționalitatea, creând astfel o atmosferă magică în spațiul tău de locuit.

Asgard: O eleganță cuceritoare

Corpurile de iluminat din gama Asgard emană o eleganță subtilă, transformând fiecare încăpere într-un spațiu rafinat și plin de stil. Fiecare lustră sau stativ reprezintă o combinație subtilă între sticlă și liniile curbe, oferind un farmec unic și inconfundabil. Ideale pentru livinguri și dormitoare, acestea vor aduce un plus de rafinament oricărui decor.

Aragorn: Rafinament în tonuri luxoase

Gama Aragorn te întâmpină cu două variante cromatice – crom și rose gold. Formele simple și materia primă de cea mai înaltă calitate s-au întrepătruns armonios pentru a crea corpuri de iluminat esențiale în amenajarea fiecărui cămin. Aceste piese elegante și versatile se vor integra perfect în orice spațiu, aducând o notă de rafinament și un plus de calitate în finisaje.

Balls: O incantație astrologică a luminii

Inspirate de stilul Art Deco și simbolurile astrologice, lustrele Balls aduc cu sine un aer de mister și rafinament în fiecare încăpere. Această lustră va deveni o adevărată bijuterie în orice încăpere, fiind ideală pentru holuri și zone de socializare. Cu siguranță va captiva privirile și va adăuga un plus de caracter oricărui spațiu interior.

Blanche: Accesorii elegante

Lustrele în nuanțe metalizate ce aparțin gamei Blanche conferă eleganță și strălucire fiecărui colț al încăperii. Cu două sau trei piese plasate strategic, poți crea o atmosferă vibrantă prin intermediul acestor accesorii deosebite. Fiind perfecte pentru sufragerii și dormitoare, piesele Blanche vor aduce o notă de glamour și sofisticare.

Bulbs: Tridimensionalitate în culori calde

Interpretând forma clasică a becului într-un mod nou, lustra de sticlă Bulbs poate aduce o notă tridimensională în fiecare încăpere. Lumina caldă și reconfortantă îmbrățișează fiecare colț al căminului tău. Ideală pentru bucătării și spații de luat masa, această lustră va crea o atmosferă primitoare și relaxantă.

Memory: Lumina care aduce zâmbetul

Lampa Memory emană un aer magic și încântător, oferind nu doar lumină, ci și un sentiment de bucurie în fiecare încăpere. Corpul metalic și detaliile de piele ecologică adaugă un farmec inconfundabil acestui corp de iluminat, fiind ideal pentru dormitoare sau camere de copii.

Rotary: Eleganță în design minimalist

Cu forma sa atent aleasă și culorile distinctive, veioza Rotary completează cu succes designul minimalist al oricărei încăperi. Lumina difuză și reflectoarele unice creează o atmosferă unică. Perfectă pentru birouri și dormitoare, această veioză va oferi un plus de eleganță și utilitate oriunde ar fi amplasată.

Revolve: Eleganță în aluminiu semiprețios

Revolve reușește să pună în valoare frumusețea naturală a aluminiului printr-un design modern și estetic. Disponibilă în trei culori, această suspensie este un element ideal pentru bucătării, livinguri sau spații comerciale. Cu un design versatil și contemporan, acest corp de iluminat va adăuga un plus de eleganță oricărui interior.

Create: Impresionant în vizual și estetic

Lustra Create își propune să creeze o experiență vizuală uimitoare în încăpere, redând vizibilitatea într-un mod unic și captivant. Combină mai multe lustre pentru a obține un impact vizual impresionant. Ideală pentru sufragerii și holuri, această lustră va deveni un element central în decorul fiecărui spațiu.

Evolution: Creează spații armonioase

Orice proiect de amenajare începe cu îmbunătățirea ambientului. Suspensiile din gama Evolution te ajută să creezi spații armonioase și estetice în fiecare colț al casei tale. Cu un design industrial și modern, aceste suspensii vor aduce un plus de caracter oricărui spațiu.

Rey: Iluminat eficient în spații mari

În încăperile mari, corpurile de iluminat Rey pot oferi lumină abundentă și eficientă. Cu formele sale generoase și multiple surse de lumină, acestea reușesc să creeze o atmosferă primitoare în fiecare spațiu. Ideale pentru livinguri spațioase și săli de mese, aceste lustre vor deveni un element central în amenajarea fiecărui spațiu.

Ți-am descris doar o parte dintre produsele pe care le avem la reducere în cadrul acestei campanii promoționale, dar te invităm să le descoperi pe toate.

Alege acum corpurile de iluminat care completează perfect stilul de amenajare al casei tale și transformă fiecare încăpere într-un spațiu plin de magie și rafinament!

Cu reduceri de până la 30% în cadrul campaniei de Black Friday, acum este momentul să alegi corpurile de iluminat perfecte pentru căminul tău. Nu rata această ocazie unică!

Accesează regulamentul 👉 https://www.uniquebyklausen.com/promotii/