Proiecte de design interior

Explorați Eleganța Noilor Corpuri de Iluminat Unique by Klausen, în cadrul Deco Days 2023 – Festivalul de Design Interior!

Descoperiți Cele Mai Noi Tendințe în Iluminarea Ambientală și Vizitați Showroom-ul Nostru Exclusiv.

Bine ați venit la Deco Days 2023, evenimentul de top în domeniul designului interior! Unique by Klausen, în calitate de expozant, vă invită să vă alăturați acestei experiențe fascinante. În standul nostru, veți descoperi cele mai recente colecții de corpuri de iluminat, care vă vor inspira pentru proiectele dumneavoastră de design și amenajare interioară.

CUM SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI:

  PAS 1 – Click AICI
  PAS 2 – Folosiți codul INVITATDD2023
  PAS 3 – Alegeți opțiunea “Acces public din domeniul designului interior“, apoi click pe butonul “Cumpără bilete”

  PAS 4 – Alege tipul de bilet dorit

  PAS 5 – Ajungi la pagina de check-out cu soldul 0, completezi datele și ești gata să vii la Deco Days.

Pentru a vă face experiența la Deco Days și mai specială, vă oferim posibilitatea de a programa o vizită în showroom-ul nostru exclusiv. Aici, veți avea șansa de a vedea produsele noastre într-un mediu real și de a beneficia de consultanță personalizată pentru proiectele dumneavoastră.

Înscrieți-vă acum pentru a primi un bilet gratuit la Deco Days 2023 și pentru a programa o vizită în showroom. Rezervați locul dumneavoastră pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe în designul interior și pentru a transforma visele dumneavoastră de design în realitate.

👉Deco Days 2023 – Interior design accelerator.
🗞𝐃𝐚𝐭𝐚̆: 7-10 septembrie 2023
📍𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞: Foaier Sala Polivalentă Cluj-Napoca (BT Arena)