Promoții

Easter Sale – Profită de 25% discount la toate produsele Unique!

Luna aprilie vine cu vești bune pentru iubitorii de design interior: am pornit o campanie de reduceri de 25% la toate produsele Unique by Klausen! Campania se derulează în perioada 3-16 aprilie, iar reducerea se aplică doar produselor de pe website, în limita stocului disponibil.

Te încurajăm să profiți de prețurile speciale și să îți achiziționezi corpurile de iluminat pe care le aveai de mult în plan, de care ai nevoie sau care îți fac mai mult cu ochiul.

Fie că vrei să-i dai un refresh locuinței tale sau că urmează să demarezi un nou proiect de design, corpurile de iluminat Unique by Klausen se vor potrivi de minune în orice spațiu interior.

Iată câteva sugestii de iluminat ambiental pentru casa ta:

Corpuri de iluminat pentru camera de zi

Dacă îți dorești să aduci un plus de eleganță și rafinament în camera de zi, îți recomandăm lustrele sau plafonierele de tavan din colecția Charm. Acestea dispersează lumina într-un mod amplu, oferă confortul vizual de care ai nevoie și completează armonios orice încăpere amenajată în stil clasic.

În spațiile decorate în stil industrial sau contemporan, se vor potrivi însă mai bine corpurile de iluminat din colecțiile Urban sau Timeless. Modelele versatile pot deveni punctul central al încăperii sau pot reprezenta un accesoriu subtil, care să complimenteze stilul decorativ ales.

Indiferent de alegerea ta, corpurile de iluminat Unique by Klausen vor crea un ambient plăcut și îți vor permite să te bucuri de o lumină difuză sau mai puternică, în funcție de preferințe.

Corpuri de iluminat pentru dormitor

Poți opta pentru o lustră elegantă și modernă cu becuri LED, dacă ești în căutarea corpului de iluminat ideal pentru un dormitor amenajat în stil minimalist sau contemporan. Lumina caldă și difuză oferită de LED-uri poate crea o atmosferă cosy și intimă, care să te îmbie la odihnă și relaxare.

Dacă vrei să creezi un punct focal în dormitor și să-i imprimi o tușă de rafinament și sofisticare, te poți îndrepta spre o plafonieră sau o lustră din colecția Statement. Acestea te pot ajuta să creezi o ambianță romantică sau să aduci un aer avangardist, artistic în dormitorul tău. 

Colecțiile Unique by Klausen îți oferă o gamă variată de corpuri de iluminat care satisfac cele mai exigente criterii și care pot transforma orice dormitor într-un spațiu confortabil și elegant.

Corpuri de iluminat pentru baie

Mereu este un moment oportun pentru a-ți duce amenajarea băii la următorul nivel. Ai neglijat acest aspect în etapa de construcție sau pur și simplu nu ai acordat foarte multă atenție iluminatului ambiental în această încăpere? Ei bine, noi zicem că e prilejul ideal să profiți de campania de reduceri pentru a-ți achiziționa aplice de perete ideale pentru baie, care îmbină cu succes rolul funcțional cu cel estetic și te pot ajuta să creezi lumina ideală în acest spațiu al casei tale.

Dacă nu știi ce să alegi, îți sugerăm să ții cont de detalii precum design, stil și cromatică, pentru ca noile corpuri de iluminat să se potrivească cu restul decorului. De asemenea, poți îmbina diverse tipuri de aplice și spoturi care să-ți ofere o lumină caldă, difuză, pentru relaxare, precum și câteva inserții de lumină puternică, albă și clară, situate îndeosebi în zona oglinzii, pentru a-ți facilita activitățile zilnice de igienă personală, machiaj și așa mai departe.

De asemenea, siguranța este un factor cheie de luat în considerare, astfel încât aplicele de baie ar trebui să fie rezistente la umiditatea ridicată din baie și izolate corespunzător. Te invităm să descoperi toată gama de aplice pentru baie Unique by Klausen și să îți alegi modelul preferat.

Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar sau consideri că ți-ar fi utile sfaturile unui specialist, ne poți contacta pentru consultanță gratuită (Raluca Bratie 0725 346 758)

 

Spor la cumpărături!