Noutăți

Profită de promoția Black Friday: 15% discount la toate corpurile de iluminat!

Dacă îți dorești să achiziționezi produsele Unique by Klausen, avem o veste foarte bună pentru tine: în perioada 11-20 noiembrie se va desfășura promoția Black Friday 2022!

Astfel, te poți bucura de un discount de 15% la toate corpurile de iluminat, promoție care se aplică atât la produsele din showroom, cât și la cele disponibile online pe site-ul nostru.

E momentul perfect să îți aduci la viață proiectele de design interior, să îi dai un suflu nou apartamentului tău sau să adaugi un plus de unicitate și originalitate în casa ta.

Nu știi ce corpuri de iluminat ți s-ar potrivi cel mai bine? Nu e nicio problemă, îți punem la dispoziție o varietate de colecții cu produse unice și deosebite, care se potrivesc în orice spațiu de locuit. Te invităm să le descoperi pe toate!

Colecția Charm

Dacă ești fascinat de designul clasic, elegant și rafinat, te vei îndrăgosti de colecția Charm! Corpurile de iluminat din colecție reușesc să-i ofere oricărei încăperi un farmec aparte, strălucire și magie.

Aceste produse pot deveni elemente cheie decorative și pot pune în valoare designul interior al casei tale, creând efecte luminoase surprinzătoare.

Colecția Scandi

Dacă îți dorești să creezi o atmosferă cosy, reprezentativă pentru stilul scandinav, îți propunem corpurile de iluminat din colecția Scandi. Acestea au fost create urmând aceleași principii și valori ale stilului de design nordic, precum simplitate și funcționalitate.

Poți alege dintr-o varietate de lampadare, lustre, aplice de perete sau plafoniere în culori neutre, create din materiale naturale precum metal, beton, piele sau lemn, cu finisaje mate sau lucioase.

Colecția Statement

Vrei să aduci elemente moderne, îndrăznețe, în casa ta? Corpurile de iluminat din colecția Statement te vor ajuta să creezi o atmosferă contemporană, inovatoare, care să te inspire și să-ți stimuleze imaginația.

Aceste sisteme de iluminat sunt spectaculoase, impunătoare și debordează de personalitate, reușind să rupă monotonia spațiului și să atragă toate privirile. Poți alege dintre o varietate de veioze, lampadare sau corpuri suspendate care oferă confort vizual și dispersează lumina în mod uniform.

Colecția Timeless

Unele stiluri de amenajare sunt atemporale și vor fi mereu apreciate. Unul dintre ele este stilul Art Deco, sursa de inspirație a colecției Timeless.

Corpurile de iluminat care aparțin acestei colecții sunt caracterizate de eleganță, optimism și echilibru, reușind astfel să se integreze armonios în încăperi eclectice, excentrice sau inedite. Sunt produse jucăușe, joviale, în culori pastelate sau metalizate, care amplifică tematica aleasă pentru designul interior și subliniază frumusețea elementelor de decor integrate

Colecția Urban

Dacă ești în căutarea unor corpuri de iluminat discrete, familiare și practice, potrivite unui design interior minimalist, industrial, îți propunem colecția Urban. Lustrele, aplicele și lampadarele din colecție sunt eficiente și funcționale, reușind totuși să surprindă prin iluminatul amplu, de efect, pe care îl oferă.

Paleta cromatică simplă, sobră, le permite să fie incluse cu ușurință în orice încăpere, iar materialele din care sunt compuse (sticlă, metal, lemn, beton) contribuie la versatilitatea și durabilitatea lor.

Colecția Welness

Pentru a-ți transforma baia într-o oază de confort și liniște, iluminatul ambiental este un element cheie. Alege produsele din colecția Wellness pentru a-i oferi băii tale prestanța și eleganța pe care o merită!

Alegerea corpurilor de iluminat potrivite este un aspect cheie în orice proiect de design interior. Lumina poate accentua anumite zone din încăpere, poate crea iluzia unui spațiu mai mare sau poate schimba percepția asupra paletei cromatice alese în interior. Prin urmare, este important să o amplasezi strategic, pentru a te bucura de ambientul plăcut și relaxant pe care ți-l dorești.

Pentru a te asigura că faci alegerea potrivită, poți apela la specialiștii noștri pentru o discuție sau ne poți vizita în showroom, pentru a te ajuta cu sfaturi și consultanță profesională.

Și nu uita, în perioada 11-20 noiembrie te bucuri de 15% discount la toate produsele!
Spor la cumpărături!