Noutăți

Sărbătorim 2 ANI de showroom cu 30% discount!

În data de 19 octombrie sărbătorim 2 ani de la inaugurarea oficială a showroom-ului Unique by Klausen din Cluj-Napoca, iar cu această ocazie dorim să îți oferim un CADOU special: o reducere de 30% la cel de-al doilea produs achiziționat din showroom sau online.*
*această reducere nu se cumulează cu alte discount-uri active, accesează regulamentul

Cum a pornit povestea showroom-ului Unique by Klausen?

Ei bine, ne-am dorit să creăm un spațiu inovator, original, în care să expunem colecțiile noastre. Aveam nevoie de un mediu care să inspire și să integreze armonios corpurile de iluminat din gama Unique, pentru a putea fi admirate și apreciate în toată splendoarea lor.

Clienții și partenerii noștri puteau deja să vizualizeze produsele în cataloage sau pe website, însă nu era suficient. Simțeam nevoia să le oferim o experiență completă, să le dăm șansa de a descoperi atmosfera caldă și plăcută ce poate fi transmisă de către corpurile noastre de iluminat într-un format fizic, mai aproape de realitate.

Fiecare dintre produsele expuse are o poveste specială, transmite o emoție și reușește să creeze un efect vizual aparte în încăperea în care se află. Astfel, o simplă vizită în showroom poate să ofere un context, frumusețea fiecărui corp de iluminat fiind accentuată de ambientul unic în care este amplasat.

Un spațiu ce oferă inspirație și consultanță integrată

Orice proiect de design interior necesită integrarea preferințelor și personalitatea clientului final, astfel încât consultanța profesională este un aspect cheie în procesul de selecție al tuturor elementelor de design, pornind de la mobilier și finisaje, până la iluminatul ambiental.

Astfel, showroom-ul nostru și-a dorit încă de la început să îndeplinească și acest rol. Există numeroase produse listate în cataloagele noastre, din dorința de a pune la dispoziția clienților o varietate cât mai mare de corpuri de iluminat durabile și contemporane. Însă fiecare proiect este unic, prin urmare vei avea nevoie de soluții personalizate, atent alese pentru nevoile tale.

În consecință, specialiștii noștri îți pot ghida pașii în minunata lume a iluminatului interior. Ei te pot ajuta să descoperi cele mai noi colecții, adaptate constant după tendințele internaționale, și să alegi produsele potrivite pentru proiectul tău, în funcție de criteriile de bază pe care le urmărești și de conceptul creativ pe care urmează să îl implementezi.

101 (Custom)

2 ANI de evenimente reușite și colaborări de succes

Pe parcursul celor doi ani, ne-au trecut pragul numeroși iubitori de frumos și de design interior, dornici să-și amenajeze casele și să-și completeze proiectele de design cu cele mai inedite corpuri de iluminat, iar asta nu poate decât să ne bucure.

Am avut ocazia de a cunoaște designeri și arhitecți extrem de talentați, am organizat evenimente de profil pentru industria design-ului interior și ne-am pliat mereu după nevoile clienților noștri, pentru a le oferi cele mai potrivite soluții de iluminat.

Doi ani la rând am organizat concursul UAD Unique Design Challenge, în parteneriat cu Universitatea de Arte și Design din Cluj-Napoca. În cadrul acestei competiții, studenții au fost provocați să proiecteze, să realizeze și să prezinte un corp de iluminat aparte, care să respecte criteriile estetice și funcționale după care se ghidează și restul produselor ce aparțin brandului Unique by Klausen.

În urma votului publicului, corelat cu evaluarea unui juriu de specialitate, proiectele care au ajuns pe podium au fost expuse în showroom-ul nostru, din dorința de a sprijini artiștii locali și de a le face vizibilă viziunea creativă.

De asemenea, am avut onoarea de a găzdui primul brunch cu tematica ”Curs Luminotecă” pentru formare profesională, prezentări de produse noi, dar și să participăm ca partener, respectiv expozant la cel mai prolific eveniment de design din România, Deco Days.

Au fost 2 ani minunați, iar planurile noastre de viitor sunt cu atât mai ambițioase!

Iar pentru că ne dorim să-ți mulțumim că ne-ai fost alături în tot acest timp, vei putea beneficia de 30% discount la cel de-al doilea produs achiziționat, în perioada 17 – 31 octombrie  2022, în showroom sau online.

Te invităm cu drag să ne vizitezi pe calea Mănăștur 38-40, Cluj-Napoca, de luni până vineri în intervalul 10:30-19:00, să aniversăm împreună!