Concurs design

Chiriac Ecaterina – Sens x Unique Design Contest

Inspirație & argumentare

Personal, asociez centrul Pământului cu esența existenței noastre: așa cum Nucleul precede întreaga activitate de pe Pământ, asemănător, acestui fenomen i se poate asocia trăsătura dominantă a fiecăruia dintre noi, substanța personalității ce oferă unicitate și de care ne folosim inconștient pentru a ne atinge potențialul maxim.
Lampadarul Sens și celelalte elemente componente ale familiei de lămpi prezintă un design simplu, dar atrăgător, potrivit pentru diverse încăperi ale unei locuințe (dormitor, living, birou). Partea superioară permite modificări manuale ale nivelului de luminozitate, creându-se o interacțiune directă între obiect și deținător.

Prezentare concept – etapa I Personal Light

Prezentare macheta – etapa II Personal Light

Despre designer

Dacă în anii de liceu cunoșteam doar o parte din ceea ce implică designul, de când studiez această latură, am înțeles că designul face parte din orice lucru din jurul nostru și orice lucru aparține unui anumit tip de design. Am învățat că poate fi o profesie copleșitoare dacă nu te implici întru totul, astfel că încerc să evoluez cu fiecare temă de lucru propusă. Din acest an am început să mă dezvolt pe partea profesională, în afară facultății, implicându-mă în proiecte de design (grafic) și încercând să acumulez cât mai multe informații în domeniu.

Related Posts