Dacă produsul pe care l-ai cumpărat online de pe siteul staging.uniquebyklausen.com s-a defectat sau nu mai funcționează, dar este încă în garanție, iți asigurăm reparația, sau înlocuirea, în cazul în care produsul nu poarte fi reparat, în mod gratuit.

Pașii de urmat:

  • asigură-te că defecțiunea nu este cauzată de instalare, întreținere sau utilizare necorespunzătoare (vezi instrucțiunile de pe certificatul de garanție)
  • defecțiunile nu se referă la criterii estetice (abajur spart/crăpat), lovituri etc
  • completează și transmite Formularul reparație produs în garanție
  • reprezentantul Klausen te va contacta pentru a stabili preluarea produsului defect prin curier, gratuit, sau, dacă ești din Cluj-Napoca, predarea produsului la showroom
  • după ce produsul ajunge la Klausen (poți urmări statusul livrării pe baza AWB-ului),  se va consemna defecțiunea și, în termen de 15 zile calendaristice, se va soluționa cazul prin reparație sau înlocuire, în mod gratuit.
  • în cazul în care, pe baza analizei, se constată că defecțiunea nu este acoperită de garanție, datorându-se unor vicii de instalare, întreținere sau utilizare, îți vom comunica următoarele informații: dacă produsul poate fi reparat, costurile și durata reparației. Poți opta pentru realizarea reparațiilor de către Klausen sau returnarea produsului, cheltuielile de transport cu returul, în acest caz, fiind suportate de client.

Produsele expediate în atenția departamentul de service trebuiesc să fie complete, să conțină toate accesoriile (recomandam să fie expediate în ambalajul original sau un ambalaj adecvat) și însoțite de o copie a facturii fiscale de achiziție, și a certificatului de garanție care însoțește produsul. În eventualitatea în care solicitarea de garanție este nejustificata, iar produsul funcționează conform specificațiilor producătorului, solicitantul vă achita costurile aferente transportului, precum și costul de diagnosticare a produsului, stabilit de unitatea de service autorizata după verificare.

Dacă produsul defect nu este în perioada de garanție, ne poți contacta (Formular reparație produs) pentru a face o estimare privind posibilitatea de a fi reparat, costurile și durata intervenției.