Proiecte de design interior

Nebunie cromatică, inspirată de Mondrian

Încălcarea regulilor în materie de design e o bună măsură a talentului. În proiectul pe care vi-l prezentăm azi, echipa Archicode (Marius Boghean) obține rezultate spectaculoase.

Inspirația cromaticii provine de la Mondrian, prin utilizarea culorilor primare, separate de chenare negre bine definite, punctate de suprafețe albe, odihnitoare și geometrie predilect rectangulară.

Apartamentul amenajat astfel este vibrant, atmosfera transmite optimism și joie de vivre. Conceptul este adaptat la toate spațiile, de la  hol, living, dormitor până la baie. Inserarea unor panouri de lemn, în culori naturale, temperează nebunia cromatică.

Corpurile de iluminat joacă un rol esențial în compoziția de design: stativul CROWD  marchează o zonă de relaxare sau de lectură, echilibrând, prin formele circulare, liniile drepte care domină interiorul.

În dormitor, veioza STRING, din colecția Scandi, semănând cu un bulgăre delicat de lumină albă, invită la visare.

Despre Archicode

Suntem inspirați atât de minimalism cât și de modele de design industrial. În viziunea noastră creativă, funcționalitatea ocupă primul loc. Abordarea noastră încurajează adaptivitatea și flexibilitatea spațiilor în concordanță cu nevoile clienților.

 

Pentru mai multă inspirație, vizitează site-ul Unique by Klausen!

#yourlighting style!