Concurs design

Andron Iris Brianna – Thumbelina x Unique Design Contest

Inspirație & argumentare

Am ales amprenta ca sursă de inspirație deoarece definiția acesteia este impresia lăsată de către crestele de frecare ale unui deget uman, așa cum și lampa mea este o impresie lăsată în spațiul unde iși va avea locul. Nu este enigmă pentru nimeni faptul că putem fi identificați cu ajutorul amprentelor, acestea sunt unice, iar fiecare individ în parte dispune de un set distinct de amprente. Mâinile și degetele reprezintă relațiile tale cu cei din jur, la fel și corpul de iluminat relaționează cu camera în care este amplasat. Prin atingere, omul obține dovada existenței, controlează, verifică și scapă de îndoială, la fel cum și lumina te face să scapi de îndoiala pe care ți-o oferă întunericul.

Prezentare concept – etapa I Personal Light

Prezentare macheta – etapa II Personal Light

Despre designer

Sunt Andron Iris Brianna, am locuit înainte în Bistrița și am studiat la liceul de Arte “Corneliu Baba”, la secția Arhitectură; sunt pasionată de digital drawing, design de produs și designul de tatuaje. Sinceră să fiu, am descoperit designul de ceva vreme, probabil de vreo 2 ani, deoarece mi s-a recomandat să aleg această latură în locul arhitecturii la îndemnul foștilor mei profesori care mi-au spus că la arhitectură ar trebui să mă încadrez în niște reguli, iar mie mi-a plăcut tot timpul să nu fiu ingrădită de nimic când vine vorba despre artă și ce desenez.
Experiența mea în afară de ce am studiat și desenat la facultate este una foarte vagă, am făcut și niște desene pentru videoclipuri, atestatul meu la sfârșitul clasei a 12-a a fost un design de casă cu un mezanin interior și un perete de sticlă, în rest pot să zic că nu am experiență extracurriculară în privința designului, dar acești pași mici mi-au oferit șansa să descopăr că Design-ul mi se potrivește cel mai mult și asta îmi doresc să fac pentru restul vieții.

Related Posts