Concurs design

Balazs Edina – GrandStone x Unique Design Contest

Inspirație & argumentare

Familia GrandStone oferă eleganță aparte incăperilor cu un joc subtil al formelor sale, inspirate din formele naturale ale stâncii. Se adresează iubitorilor de elegantă și rafinament.
Lampa de podea GrandStone pote fi folosită pentru a marca o zonă de relaxare sau de luat masa, prin dimensiunile sale unice se potrivește în spații ample, gen living, hol sau dining. Prin forma și textura sa interesantă creează punctul de centru arătând ca și o formă de artă în sufragerie.
Sursa de iluminare este LED, având o culoare caldă care creează o stare de relaxare.
Familia GrandStone conține plafonieră, suspensie, aplică și lampă de podea.

Prezentare concept – etapa I Personal Light

Prezentare macheta – etapa II Personal Light

Despre designer

Numele meu este Edina și, de când mă știu, iubesc să creez. Sunt pasionată de Designul interior. Ador să fiu în natură, de aceea, fiind un Designer în devenire, simt nevoia să prețuim aceste comori ale pământului nostru și să aducem cât mai multe elemente naturale (sau lucruri care ne duc cu gândul la natură) în casele noastre.

Designul reprezintă, îmbinate, confort, armonie și ergonomie. Îmbină perfect spiritul artistic cu cel practic creând ceva magic. Am ales această profesie, deoarece designul ne dă o varietate de activități de projectare artistică, așa devenind creatorul a tot ce ne înconjoară. Acest lucru m-a făcut să mă îndrăgostesc de profesie.

Related Posts