Concurs design

Unique Design Contest “Personal light’’

E timpul pentru creativitate! După experiența interesantă de anul trecut, când am lansat prima ediție a concursului de design corpuri de iluminatUNIQUE Design challenge, în parteneriat cu Universitatea de Arte și Design din Cluj și Asociația Klausen HUB, anul acesta dăm startul unei noi provocări, Personal light.

Noul format mărește miza, deoarece studenții de anul II de la Facultatea de Design din cadrul UAD Cluj, coordonați de dl. conf. univ. dr. Octavian Simion vor putea participa, de fapt, la două concursuri:

–        Etapa de design, în care participanții vor propune un concept original pentru o familie de corpuri de iluminat, care să reflecte viziunea lor creativă, respectând, în același timp criteriile de încadrare în brandul Unique by Klausen

–        Etapa de machetare, unde concurenții vor crea un prototip funcțional, pe baza conceptului propus anterior.

Proiectele care se vor clasa pe primele 3 poziții în urma evaluării de specialitate, respectiv cele care câștigă votul publicului vor fi premiate, iar produsele vor fi expuse în showroom-ul Unique Lighting din Cluj-Napoca, calea Mănăștur 38-40.

Unique este un proiect de a aduce frumosul accesibil în casele românilor, pornind de la iluminat.  Această misiune se bazează pe valorile noastre:

  • pe o abordare win-win-win, în care punem în echilibru beneficiile oferite clientului, cele oferite comunității și câștigurile companiei,
  • inovație tehnologică, orientare către soluții durabile și sustenabile din punct de vedere al impactului asupra mediului,
  • educarea publicului pe criterii estetice și tehnice în domeniul iluminatului,
  • realizarea de parteneriate cu firme și artiști locali cu care împărtășim aceleași valori/principii.

Concursul este un prim pas prin care punem în practică misiunea Unique Lighting. Prin acest proiect dorim să inițiem un dialog pe tema iluminatului, care să faciliteze calibrarea între viziunea creativă, cerințele și așteptările clienților (beneficiari finali) și cerințele producătorilor și comercianților de corpuri de iluminat.

Întâlnire dedicată prezentării proiectului – Imagini din showroom-ul Unique